IPV

hyppää matkalle punaisten kanssa | redskauppa | www.seamchip.fi/ipv

Hurskainen : ”Pelaaminen on edelleenkin mukavaa puuhaa”


IPV jatkaa harjoitusotteluita tulevana viikonloppuna kohtaamalla lauantaina 3.2. KPL:n ja sunnuntaina 4.2. SiiPen. Koppari Jussi Hurskainen odottaa otteluita innolla.

IPV avasi harjoituspelikautensa vajaa viikko sitten sunnuntaina kaatamalla sarjanousija Haminan 2-0 (1-0, 6-1). Hurskaisen mukaan peli kertoi ainakin sen, että pitkän tauon jälkeen oli todella kivaa laittaa räpylä käteen ja katsoa missä mennään.

– Ainakin se jäi avauksesta mieleen, että pelaaminen on edelleenkin mukavaa puuhaa. Elokuussa pelattiin viimeksi ja tässä on pitkä tauko takana. Lisäksi henkilökohtaisesti oli kova juttu olla mukana, koska muutamaan vuoteen en ole vammojen takia hallipeleissä pystynyt pelaamaan.

Viime sunnuntain anti on joukkueella vielä analysoimatta. Sen aika koittaa perjantai-iltana, mutta lähtökohtaisesti Hurskainen pitää avausta onnistuneena.

– Katsomme tänään ottelun kunnolla porukalla läpi, mutta ainakin ulkopeli oli ok. Kuitenkin kyseessä oli ensimmäinen peli tuolla rosterilla.

– Sisäpeli oli vielä aika tukkoista. Hallissa on kuitenkin vaikeampi pyörittää sisäpeliä. Alusta on hidas, eikä kaikki kesällä käytössä olevat lyönnit toimi hallissa. Lisäksi ulkokenttä pystyy eri tavalla sumputtamaan keskustaa, koska läpilyöntiriskiä ei samalla tavalla ole.

Lauantaina edessä on pari piirua kovempi haaste, kun viime vuosien kestomenestyjä Kouvola marssittaa Aviasport Areenalle nimivahvan miehistönsä.

– Onhan se selvä asia, että kovempia lyöjiä tulee vastaan ja etenijät kulkee pesänvälit vielä nopeammin. Sitä kautta pääsee meidän etukenttä kunnon testiin. Voisin kuvitella, että Kouvola myös jonkun takatilanteen rakentaa ja nähdään miten takanen kestää, kun (Juha) Korhoset ja (Matti) Latvalat tulevat lyömään.

Henkilökohtaisella tasolla Hurskainen on siis tyytyväinen siihen, että ylipäätänsä on tässä vaiheessa talvea pelikunnossa ja pääsee harjoittelemaan normaalisti. Täydessä tikissä hän ei kerro vielä olevansa, mutta suunta on oikea.

– Rintalihas alkaa olla viime vuoden jäljiltä kunnossa, mutta ei olla vielä läheskään 100 prosenttisessa kunnossa. Suunta on kuitenkin ylöspäin. Tässäkin iässä voi vielä kehittyä. Mukava lähteä viikonloppuun.

3.2.2018 IPV – KPL klo 16.00
4.2.2018 IPV – SiiPe klo 16.00

Aviasport Areenalla pelattaviin harjoitusotteluihin on vapaa sisäänpääsy. Kahvio ja fanituotemyynti palvelevat molempina päivinä.

Mikko Pehkonen
mikko.pehkonen@ipv.fi