IPV

hyppää matkalle punaisten kanssa | redskauppa | www.seamchip.fi/ipv

IPV kaatoi Kouvolan


IPV nappasi mukavan päänahan kaatamalla toisessa harjoituspelissään Kouvolan jaksoin 2-0 (2-1, 2-1). Ottelun ratkaisija oli jälleen Jere Dahlström. Hän löi kaikki IPV:n juoksut.

Avausjaksoa väritti muutama varsin lyhyt sisävuoro ja yksi tehokas sisävuoro. Siinä tehokkaassa sisävuorossa vahvasti hallikauden aloittanut Dahlström iski kahdella lyönnillä IPV:n 0-1 tappiotilanteesta 2-1 johtoon kotiuttamalla Miikka Matikan ja Tommi Päivisen. KPL rakenteli varsin hyvin tilanteita, mutta IPV oli räpylässä jälleen varma.

– Hyvä, että päästiin takatilannetta treenaamaan. Kouvola loi joka vuorossa tilanteita. Tehtiin muuten pelissä enemmän virheitä kuin Haminaa vastaan, mutta on hienoa, että pystytään voittamaan tällaisella nihkeälläkin pelillä, pelinjohtaja Petri Tuuva kommentoi ottelun jälkeen.

Toinen jakso ratkesi jälleen Dahlströmin lyömiin juoksuihin. Ensimmäisen aloittavalla hän kotiutti viimeisenä lyöjänä viimeisellä lyönnillä Jussi Hurskaisen. Jaksovoiton ratkaissut 2-1 juoksu syntyi kerrassaan näyttävällä tavalla. Jokerina pelannut Teemu Repo sai toiseksi viimeisenä lyöjänä eteensä tyhjän kentän ja selvitti tiensä ykköselle. Dahlström viimeisenä lyöjänä saatteli hänet pesäväli kerrallaan kolmella lyönnillä kotiin saakka.

– Kun saatiin paikka, niin Jere hoiti homman hienosti. Tuohon loppuun vielä hienosti viimeisenä lyöjänä vaihteli etenijän ykköseltä kotia. Jere löi taas hyvin, Tuuva kehui.

1.jakso

0-1 Korhonen (Saukko)
1-1 Dahlström (M.Matikka)
2-1 Dahlström (Päivinen)

2.jakso

1-0 Dahlström (Hurskainen)
1-1 Korhonen (Nurmio)
2-1 Dahlström (Repo)

Pelinjohtaja Petri Tuuvan haastattelu IPV:n Youtube-kanavalla.

IPV:n ottelut jatkuvat sunnuntaina, jolloin vieraaksi Imatralle saapuu Ykköspesiksessä pelaava SiiPe Siilinjärveltä.

Mikko Pehkonen
mikko.pehkonen@ipv.fi