IPV

harjoituspelien avaus ipvreds-hp 28.1. klo 17 | vapaa pääsy | aviasport areena

IPV vahvistaa organisaatiotaan


IPV on palkannut uudeksi myynti-ja markkinointipäälliköksi Mikko Pehkosen. Hän aloittaa toimessaan 1.1.2018 ja tehtäviin kuuluu niin miesten Superpesisjoukkueen kuin tulevien oheistapahtumien myynti- sekä markkinointehtävät sekä IPV:n viestintä.

Pehkonen on aiemmin toiminut yli viisi vuotta viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtävissä Liiga-SaiPa Oy:ssä ja tällä hetkellä hän työskentelee valtakunnallisessa liike-ja mainoslahjoja myyvässä yrityksessä markkinointitehtävissä. Lisäksi hän on urheiluun erikoistunut vapaa toimittaja.

– Olen todella ylpeä ja innostunut saadessani hypätä mukaan IPV:n uuteen nousuun. Jani (Valkeapää) on tehnyt viime vuodet loistavaa työtä seuran nostamisessa takaisin jaloilleen ja siitä syystä tähän kiihdyttävään junaan on niin helppo hypätä mukaan, Pehkonen linjaa.

– Kaiken kaikkiaan imatralaisessa urheilussa ja Imatralla muutenkin on hyvä tekemisen meininki, joka on jättänyt hyvän vaikutelman. Tuon tähän keitokseen nyt oman panokseni ja autan organisaatiota niin paljon kuin voin. Isoja suunnitelmia tulevaisuuteen on, enkä epäile hetkeäkään, etteikö IPV pystyisi seuraavia askeleita ottamaan niin urheilullisesti kuin organisaationa.

– Työni alkaa virallisesti vuodenvaihteessa, kun nykyinen työsopimukseni päättyy. Syksyn aikana otan kuitenkin osaa tulevaisuuden suunnitteluun ja perehdyn tausta-asioihin sekä ihmisiin mahdollisimman hyvin. Viestintäasiat otan hoitaakseni heti, Pehkonen taustoittaa.

IPV #Redsit #MiunSeura #Pesis #Superpesis