IPV

harjoituspelien avaus ipvreds-hp 28.1. klo 17 | vapaa pääsy | aviasport areena

Miesten ja naisten Superpesis käyntiin Fuengirolassa!


Superpesiskausi 2018 aloitetaan viime vuoden tapaan Espanjassa Fuengirolassa huhtikuun loppupuolella. Tällä kertaa otteluita nähdään peräti kaksi, sillä myös naisten Superpesis startataan ensimmäistä kertaa Aurinkorannikolla!

Naisten ottelussa lauantaina 21.4.2018 kohtaavat Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Lapuan Virkiä

Miesten ottelussa sunnuntaina 22.4.2018 vastakkain pelaavat IPV Imatralta ja Vimpelin Veto.

Pesäpalloliiton markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo on hyvin iloinen kauden ”varaslähdöstä” ja sitä kautta tulevaan näkyvyyteen pesäpalloilulle.

– Viime vuoden perusteella voi sanoa, että tämä on hyväksi koettu systeemi saada näkyvyyttä pari viikkoa ennen normaalin runkosarjarytmin alkamista. Olosuhteet Fuengirolassa ovat vähintäänkin riittävät ja tapahtuma sai vuosi sitten hyvin väkeä liikkeelle niin Suomesta kuin paikallisesti.

– Naisten Superpesiksen mukaantulo on hieno lisäys tapahtumaan. Toivottavasti saamme herätettyä samanlaisen kiinnostuksen kuin aiemmin. Tästä on syntymässä uudenlainen perinne kauden alkuun, Pyysalo hehkuttaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seurojen, Fuengirolan kaupungin ja paikallisten aktiivien kanssa. Päävastuullinen järjestäjä on Imatran Pallo-Veikot ry, jonka urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää nostaa esiin paikallisten lämpimän vastaanoton yhtenä syynä paluulle Espanjaan.

– Viime kevään matka oli loistava kokemus. Suomalaisyhteisö otti meidät pesäpalloihmiset hienosti vastaan ja Fuengirolassa on aktiivisia tekijöitä, jotka auttavat meitä valtavasti. Juuri nämä asiat mahdollistavat tapahtuman jatkumisen. On mahtavaa lähteä avaamaan ulkomaille niin miesten kuin tällä kertaa myös naisten kausi, Valkeapää kertoo.

Räätälöidyt matkapaketit superpesiskauden avaukseen myy Saarikoski Travels. Paketit ovat jo myynnissä. Lisätietoja www.saarikoski.fi/fugepesis.

Tarkoista otteluiden alkamisajoista, oheistapahtumista ja irtolippujen myynnistä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Sosiaalisessa mediassa superpesiskauden starttia seurataan hashtagilla #Fugepesis.

Lisätietoja:

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo
0400 789 328
jussi.pyysalo@superpesis.fi

Imatran Pallo-Veikot ry
Urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää
050 5387 190
jani.v.valkeapaa@elisanet.fi