IPV

hyppää matkalle punaisten kanssa | redskauppa | www.seamchip.fi/ipv

SiiPe kaatui niukasti


IPV:n kauden kolmas harjoitusottelu päättyi niukasti 2-1 (3-6, 6-5, 2-1) voittoon kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Avausjakson kulkua saneli pitkälti Siilinjärven jäätävä alku. Vaikka Mikko Kosonen kotiutti aloittavalla vuorolla Juuso Latun, niin tasoittavalla SiiPen kärki painoi palloa jatkuvalla syötöllä väliin ja rakensi hurjan 1-6 johdon ottamattomilla lyönneillä. Tämän jälkeen loppujaksolle ei enää sisäpelipaukkuja riittänytkään samalla tavalla.

IPV ei pystynyt hurjaan alkuun vastaamaan kuin osin. Toisessa vuoroparissa Jere Dahlström ja Ville Kyröläinen onnistuivat kotiutuksissa, mutta varsinaisesti lentoon peli ei lähtenyt missään vaiheessa.

Toiselle jaksolle IPV rukkasi lyöntijärjestyksen uusiksi ja se näkyi myös tulostaululla. Lyöntimylly käynnistyi kertaalleen kunnolla, kun kolmannessa vuoroparissa punaiset tehtailivat viisi juoksua. Jaksovoitto oli livahtaa vielä neljännen aloittavalla ulkopelivirheisiin. SiiPe nousi lopulta juoksun päähän.

Kotiutuslyöntikilpailun vei nimiinsä IPV 2-1.

– SiiPe pelasi hyvän pelin ja oli aika murskaava alku. Viisi kertaa pallo väliin ja yhdestä kaksi juoksua. Se omalla tavallaan kipsasi sitä peliä, eikä ollut meiltä mikään paras esitys. Toiselle hieman parannettiin, mutta annettiin lopussa kolme juoksua turhaan. Hienoa silti, että voitettiin, IPV:n pelinjohtaja Petri Tuuva tuumasi.

1.jakso

1-0 Kosonen (Lattu)
2-6 Dahlström (Muuruvirta)
3-6 Kyröläinen (Repo)

2.jakso

1-0 Päivinen (J.Matikka)
2-2 Päivinen (J.Matikka)
3-2 Liukku (M.Matikka)
4-2 Liukku (Dahlström)
5-2 Repo (Päivinen)
6-2 Kurikka (Kosonen)

Kotiutuslyöntikilpailu

1-1 Liukku (Päivinen)
2-1 Kosonen (J.Matikka)

IPV:n kausi jatkuu vajaan kahden viikon päästä hallipesiksen SM-alkuturnauksella Imatralla. Lauantaina 17.2. vastustajaksi asettuu Joensuun Maila ja sunnuntaina 18.2. Kiteen Pallo.

Mikko Pehkonen
mikko.pehkonen@ipv.fi