Superpesis


Tuuva : ”Selkäranka katkesi”


Tavoitimme pelinjohtaja Petri Tuuvan joukkueen bussista, joka oli juuri poistumassa Koskenkorvan taajamasta Seinäjokea kohti.

Luonnollisesti tunnelmat eivät Koskenkorvan toisen jakson tapahtumien jälkeen olleet katossa.

- Niin pelin jälkeen vähän puntaroitiin, että pää petti. Oli kaksi rankkaa päivää, kaksi kovaa peliä. Eka jakso pelattiin vielä hyvin ja toivuttiin Koskenkorvan 3-0 alusta ja tultiin tasoihin, mutta siihen se loppui. Sitten alkoi tulla räpylävirheitä, kuten eilenkin. Eka jaksolla ulkopeli oli vielä ihan ok, mutta ei sen jälkeen.

- Sisäpelin profiilijätkät eivät onnistuneet yhtään. Juuso Lattu oli ainoa, joka pystyi pelaamaan sisällä ja pitkälti sen takia jäi (Jere) Dahlström käyttämättä. Sen olisi pitäny olla meidän syömähammas tänään.

Toinen jaksoi päättyi IPV:n ulkopelivirheiden tahdittamana selvin lukemin 10-0 kotijoukkueelle. Tuuvan mukaan väärälle kierteelle lähtenyttä pelaamista on vaikea korjata kesken kaiken.

- Sitten kun meidän peli petti, niin ratkaisut oli hemmetin huonoja. Ihan eri juttuja yritettiin sisällä kuin lopputulos oli. Kun selkäranka on katkennut, niin peli näyttää ihan hullulta ja tyhmältä. Eipä siinä oikein mitään voi enää sanoa kun henkilökohtaisia virheitä tulee noin paljon.

- Kossu on kova kotijoukkue ja ottaa paljon pisteitä. Tiedettiin, että tämä on vaikea viikonloppu. Eilinen tulos (kaksi pistettä Alajärveltä lukemin 1-2) oli hyvä ja tänään ei. Ehkä ainoa hyvä juttu tänään oli se, että Koskenkorva sai vain kaksi pistettä, Tuuva tuumasi lopuksi.

IPV:n kausi jatkuu ensi perjantaina, jolloin kotiavaukseen saapuu vieraaksi Pattijoki. Ottelu alkaa klo 18.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi