Juniorit


Pesiskerho ennätyksellisen suosittu


IPV avasi sunnuntaiaamuna verkkosivuillaan Imatran pesiskerhon (10 krt kesällä) ilmoittautumisen. Vuoden 2018 pesiskerho on osoittautunut ennätyksellisen suosituksi, sillä ilmoittautuneita lapsia (2008-2013 syntyneet) on jo yli 250.

Ilmoittautuneiden kokonaismäärä tulee nousemaan vielä huomattavasti, sillä vajaan kahden viikon päästä (sunnuntaina 27.5.) avataan erikseen Ruokolahden pesiskerhojen ilmoittautuminen. Ruokolahti on edellisen kerran ollut pesiskerhon ohjelmassa mukana vuonna 2013.

IPV:n junioripäällikkö Mona Hupli-Kotiranta on ilahtunut pesiskerhon huimasta suosiosta.

- On hienoa, että lapset ovat innostuneet pesäpallosta. Koulukierroksilla huomasi, että IPV ja pesiskerho olivat monelle tuttuja jo entuudestaan ja halu tulla uudestaan kerhoon oli kova. On upeaa päästä liikuttamaan näin suurta lapsimäärää ja kehittämään monipuolisesti heidän liikunnallisia taitojaan. 

- Ilmoittautumismäärä yllätti täysin. Viime vuoden osallistujamäärän jälkeen ei osannut yhtään arvata montako lasta kerhoon voisi tulla. Mutta tällaista osallistujamäärää en osannut kuvitellakaan. Yllätti todella positiivisesti! 

Viime kesänä pesiskerhoon osallistui noin 200 lasta.

Pesiskerho on osallistujille maksuton ja sen mahdollistavat yhteistyökumppanit, jotka ovat halunneet olla mukana tukemassa lasten harrastustoimintaa.

Teknosafe
Imatran kaupunki
OP Etelä-Karjala
Ranta-Putki Oy
Ovako
Stora Enso
Imatran Seudun Sähkö
Ruokolahden kunta
Imatran Kylpylä
Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy
McDonald's Imatra
Intersport Imatra
Vankkapuu Oy
Vuoksenniskan Apteekki
Auto-Kilta
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Imatran pesiskerhojen ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 16.5.2018 klo 16.00.

Ilmoittautumislomake

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi