Ajankohtaista

Trailblazersille Overwatchin SM-hopeaa

Imatran Pallo-Veikkojen ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston esports-joukkue Trailblazers saavutti debyyttiturnauksessaan lauantaina Summer Assembly tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa toisen sijan ja SM-hopean.

Turnaus alkoi perjantaina Trailblazersin osalta kaksijakoisesti.

Avausottelussa Nyyrikki oli vahvempi 3-2, mutta iltaottelussa Trailblazers voitti ChiliMonster Gamingin 3-0 ja varmisti näin paikkansa kolmen parhaan joukossa.

Lauantaina päiväottelussa Trailblazers nappasi revanssin Nyyrikistä voittamalla tälläkin kertaa tiukan ottelun 3-2.

Finaalissa Trailblazersilla ei ollut mahdollisuuksia Suomen tämän hetken ykkösjoukkue Team Giganttia vastaan, vaan ottelu päättyi puhtaasti 0-3 tappioon. Gigantti ei antanut koko turnauksen aikana vastustajilleen pistettäkään.

Viikonvaihteen otteluista tallenteet löytyvät täältä selostettuina.