Ajankohtaista


Imatran Pallo-Veikot SEULin jäseneksi


IPV on hyväksytty Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenjärjestöksi viime viikolla.

Liittoon liittyi maanantaina 3.9. kaksi uutta jäsentä, kun hallituksen kokous hyväksyi Imatran Pallo-Veikot sekä NYYRIKKI Esportsin jäsenikseen.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapään mukaan uutena toimintaja verkostoituminen ja yhteyksien avaaminen muihin elektronisen urheilun toimijoihin on tärkeää.

- Toimintamme on vielä alkuvaiheissa, mutta olemme päässeet niin kilpajoukkueen kuin harrastus-ja junioritoiminnan osalta vauhdikkaasti liikenteeseen. SEULin jäsenyyden hakeminen oli luonnollinen jatkumo toiminnan kehittämiselle. Haluamme oppia kokeneemmilta tekijöiltä ja organisaatioilta, jakaa tietoa puolin ja toisin, sekä varmasti aikanaan myös olla mukana rakentamassa Elektronisen urheilun tulevaisuutta Suomessa aktiivisina osallistujina, Valkeapää kommentoi.

Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenjärjestöjä on tällä hetkellä yhteensä 34. Jäsenet on jaettu liiton verkkosivuilla tapahtumaorganisaatioihin, yhteisötoimijoihin, oppilaitoksiin ja pelaaja-/peliorganisaatioihin. Jäsenet päättävät liiton toiminnan suunnan ja valitsevat liittokokouksessa vuosittain liittohallituksen äänestämällä. Liiton jäsenjärjestöihin voi tutustua täällä: http://seul.fi/seul/jasenet/.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi