Ajankohtaista


Trailblazersin kohtalon ottelu keskiviikkona


Open Divisionin alkusarjassa Trailblazers keräsi kymmenestä ottelusta kahdeksan voittoa. Sillä ei auennut suoraan paikkaa pudotuspeleihin, vaan edessä on keskiviikkona 11.kierros, joka on samalla viimeinen.

Lähtötilanne on se, että 16 parhaan joukkoon edetäkseen Trailblazersin pitää voittaa viimeinen ottelu. Tuossakin vaiheessa (saldolla 9-2) tilanne vaatii samaan saldoon yltäneiden joukkueiden keskinäisen vertailun. Trailblazers on tässä vertailussa vahvoilla, sillä molemmat tappiot tulivat sarjan tämän hetken TOP-3 joukkueille ja tämä parantaa vertailussa tilannetta.

- Päätöskierrokselle lähdetään hyvällä fiiliksellä, vaikka takana on kaksi tappiota. Ne tulivat sarjan huippujoukkueille ja ottelut on käyty joukkueen kanssa läpi sekä pari asiaa on saatu korjattua, joukkueen päävalmentaja ZeiZei kertoo.

Keskiviikon haaste Team Envoys on joukkueena vieraampi, mutta täynnä nuorta lahjakkuutta.

- Emme voi lähteä takki auki heitä vastaan, vaikka joukkue on hieman tuntemattomampi vielä. Se on täynnä nuoria ja nousevia pelaajia, joilla ei ole vielä aivan älyttömästi kokemusta takana, mutta ainakin osasta tullaan kuulemaan vielä tulevaisuudessa, Trailblazersin kapteeni Kouhia analysoi.

- Tulevaan matsiin ollaan valmistauduttu käytännössä viimeiset pari kuukautta. Edessä on pakkovoitto, johon kulminoituu koko meidän runi Open Divisioonassa.

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.00.

Tilastoja Open Divisionin kolmannesta kaudesta täältä.
 

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi