Ajankohtaista


IPV Savo-Karjalan alueen vuoden junioriseura


Varkaudessa palkittiin tänään Savo-Karjalan alueen päätöstilaisuudessa ansioituneita. IPV palkittiin vuoden junioriseurana ja lisäksi seuralle tuli useita henkilökohtaisia palkintoja.

Vuoden junioriseura: Imatran Pallo-Veikot

Seura jatkaa määrätietoista juniorityön kehittämistä päätä huimaavalla vauhdilla. Vuodesta 2014 seura on kasvattanut harrastajamääriään yli 400 lisenssillä. Tämän lisäksi juniorityön linjaukset yhteisen toimintatavan löytymiseksi ovat ottaneet määrätietoisia harppauksia eteenpäin.

Vuoden C-poika: Miitri Pesonen, IPV

Kehittyi aimo harppauksen viime talvena. Isossa roolissa C- ja B-pojissa sekä suomensarjassa, debytoi myös Superpesiksessä muutaman ottelun verran. Monipuolinen sisäpelaaja, vaarallisia iskuja vasurilta sekä taitava vaihtolyönneissä. Ulkopelissä etukentällä erinomainen hyvien reaktioiden ja terävien liikkeiden ansiosta. Esimerkillinen harjoittelija ja hyvät käytöstavat!

Vuoden D-poika: Kalle Varis, IPV

Pelitaidoiltaan todella monipuolinen. Ulkopelissä hoitaa kopparina isoa tonttia. Sisäpelissä kovalyöntinen kotiuttaja sekä taitava vaihtolyöjä. Arvostettu pelimies niin omassa joukkueessa, kuin myös vastustajien silmissä.

Vuoden nuorisovalmentaja: Jyrki Valle, IPV

Tämä valmentaja-pelinjohtaja on todellinen pesäpalloilijoiden kehittäjä. Saavutukset ovat kovat, 10 viime vuoden aikana kaikkiaan 14 leirillä ovat tuoneet lukuisten mitalipelien lisäksi uskomattomat leirimestaruudet jokaisessa ikäluokassa. Tämän vuoden kruunasi C-poikien Suomen mestaruus Nuorisoleirillä.

Vuoden seuratoimija: Aki Hartikainen, IPV

Monessa roolissa koko 2000-luvun toiminut seuransa pyyteetön uurastaja. Jämäkkä asioiden hoitaja, johon voi aina luottaa.

Vuoden menestyjä: IPV C-pojat

Tämän joukkueen runko on ollut kasassa jo pienestä pitäen. E-ikäisissä he saavuttivat 4. sijan, D-ikäisissä tuli jo pronssia ja nyt C-ikäisissä vihdoin täysosuma. Joukkue voitti Nuorisoleirillä kaikki pelaamansa ottelut, joten kotia kohta leiriltä lähdettiin ansaitusti uran ensimmäiset SM-kultamitalit kaulassa.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi