Ajankohtaista


Lentopallon superlauantai kiinnostaa - Imatran Urheilutalo täyttyy


Marraskuun 23. päivä Imatralla pelattava lentopallon Mestaruusliigan ottelu VaLePa – Ducks on saanut ihmiset liikkeelle. Lipunmyynti otteluun on edennyt vauhdilla ja Imatran Urheilutalo täyttyy kovaa vauhtia.

 Lentopallon superlauantaissa kohtaavat kolmen viimekauden tuplamestari ja 2010-luvun kestomenestyjä VaLePa Sastamala Tampere ja Vantaan Ducks. Ennen miesten Mestaruusliigan ottelua pelataan Ruokolahden Rajun naisten 2-sarjan kotiottelu.

Ottelun järjestelyistä vastaavat yhdessä Imatran Pallo-Veikot, Ruokolahden Raju ja VaLePa Sastamala Tampere.

- Lipunmyynti on lähtenyt loistavasti liikkeelle. Vaikka markkinointia on vasta käynnistetty, tapahtuma on huomioitu ja puskaradio on toiminut. Tapahtumalle on selkeästi tilausta Etelä-Karjalassa, kertoo Ruokolahden Rajun puheenjohtaja Jouko Savolainen

- Lippujen myyntitahti on ollut hyvin tasainen, ja tällä tahdilla Urheilutalo myydään marraskuussa täyteen. Ensimmäisenä loppuvat paikat nouseviin katsomoihin, niihin on jäljellä enää noin 100 lippua, jatkaa Savolainen

Tapahtumaan myydään katsomopaikkoja, tuolipaikkoja ja VIP-lippuja. Lippuja voi ostaa ennakkoon IPV:n verkkokaupasta, Ruokolahden Rajun junioreilta ja Rasilasta ToimenTuvalta.

Liput lentopallon superlauantaihin kannattaa hankkia ennakkoon, ovelle ei lippuja välttämättä enää jää myyntiin

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com