Superpesis


Otteluinfo IPV – Hyvinkää


Tässä uutisessa kaikki mitä sinun tulee tietää lauantaisesta ottelupaikasta ja ottelun kulusta.

Aikataulut

Klo 14.30 Portit auki
Klo 15.00 Viro - Suomi maaottelu
Klo 17.00 IPV - Hyvinkää (miesten Superpesis)

Pääsyliput

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä IPV:n verkkokaupassa ottelun alkuun saakka. Ennakkolipun hinta on 10 €.

Portilla liput maksavat 15 € (alle 6-vuotiaat ilmaiseksi). Portilla maksuvälineenä hyväksymme vain käteisen!

Kausi- ja vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn.

VIP

VIP-lipun hankkineet saavat nimeään vastaan portilta pääsylipun sekä muut pakettiin kuuluvat elementit.

VIP-teltassa on ruokailu vieraille klo 14.30-17.00 välisenä aikana. Superpesiksen käynnistyttyä tila avautuu kaikkien käyttöön.

Yksittäisiä VIP-lippuja on vielä myynnissä hintaan 80 € (sis. sisäänpääsyn otelun, VIP-alueen käytön, drinkkilippuja, ruokailu, pelinjohdon tunnelmat ennen ottelua). Tilaukset sähköpostilla mikko.pehkonen@ipv.fi tai puhelimitse 044 763 2194.

Ravintolapalvelut

Kentällä on myynnissä virvokkeita (myös aikuiseen makuun) sekä ruokaa. Juoma- ja ruokapisteillä maksuvälineinä hyväksytään käteisen lisäksi myös maksukortit.

Huomioithan, että katsomoissa ei ole anniskelualuerajoituksia. Kaikissa katsomoissa on luvallista juoda alkoholituotteita.

Stadion

Katsomot sijaitsevat heti sisääntulon jälkeen vasemmalla sekä kotipesän takana. Toiselle puolelle kenttää ei voi mennä turvallisuussyistä ottelua seuraamaan. Sallitut alueet on rajattu aidoilla tai nauhoilla.

WC-tiloja on kolmessa paikassa. Sisävessa sijaitsee puisessa päärakennuksessa (stadionin sisääntulon välittömässä läheisyydessä). Lisäksi kenttäalueella on pääkatsomoiden välissä kaksi WC-koppia sekä sisääntulon läheisyydessä toiset kaksi.

Liikkuminen

Hiiu Stadionin ympäristö on hyvin ahdas. Henkilöautoille tai busseille ei juuri tilaa ole, joten suosittelemme vahvasti käyttämään julkista liikennettä.

Hiiun juna-asema sijaitsee noin 1 km kävelymatkan päässä kentästä.

Karttasovelukset, kuten esimerkiksi Google Maps, ovat matkalaiselle luotettava kaveri kentälle liikkumisessa ja sieltä poistumisessa.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi