Superpesis


Heikko suoritus Hyvinkäällä


IPV kohtasi viikonloppuna Hyvinkään kaksi kertaa, ja jäi pisteittä. Sunnuntainen esitys Pihkalassa oli niin vaisu, ettei pistepotti ollut lähelläkään.

Ottelu

9.6.2019 IPV - Hyvinkää (Superpesis, runkosarja)

Tulos

2-0 (7-1, 9-0)

Aloituskokoonpano

1. Nurmio, 2. Hyötyläinen, 3. Partanen, 4. Kurikka, 5. Hurskainen, 6. Pesonen, 7. Sikiö, 8. Kosonen, 9. Matikka, 10. Dahlström, 11. Lattu, 12. Muuruvirta

IPV:n tehomiehet

Kurikka 1/0, Lattu 0/1

Ottelun ratkaisu

Hyvinkään pelinjohtaja Iiro Haimi pohdiskeli lauantaina Tallinnan ottelun jälkeen, että sunnuntaina paremmin palautunut ja valmistutunut joukkue voittaa. Pihkalassa asiasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, vaan IPV oli niin sisällä kuin ulkona monta pykälää Tahkoa heikompi.

Suurimmat ongelmat olivat samankaltaisia kuin edellisissäkin peleissä. Räpylävirheitä tulee suhteessa vastustajaan liikaa. Esimerkiksi toisen jakson alussa takakentällä tapahtui virhe, josta syntyi lahjoitettu kunnari.

Sisäpelissä kärki Nurmio, Lattu ja Hyötyläinen rakentavat jatkuvasti tilanteita, mutta kotiutukset olivat sunnuntaina heikkoja, eikä Tahko antanut räpylässä mitään ilmaiseksi. Jere Dahlströmin kotiutuslukemaksi jäi nolla (yritykset 0/6) ja sama pätee Sami Partaseen (0/3).

Juoksukooste (Youtube)

Tähtipelaaja

Juuso Lattu vaihtoi ykköstilannetta sataprosenttisesti (6/6). Hän oli koko viikonloppu huomioiden IPV:n paras pelaaja otteluissa Tahkoa vastaan.

Tulevat ottelut

15.6.2019 klo 17.00 Kempele - IPV
16.6.2019 klo 17.00 Pattijoki - IPV
19.6.2019 klo 18.00 IPV - Kempele

IPV:llä on edessään tulevana viikonloppuna paljon istumista bussissa. Joukkue lähtee perjantaina reissuun ja palaa sunnuntain ottelun jälkeen yöllä kotiin.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi