Superpesis


Suomen huippukävelijät Ukonniemessä 9.7.2019


IPV järjestää kotiottelussaan Kiteetä vastaan 9.7.2019 puoliajalla kävelykilpailun, jossa paikalla on Aku Partasen johdolla useita Suomen kävelyhuippuja.

Ottelun tauolla järjestetään 3000 metrin kävelykilpailu yhteislähtönä. Mukana on niin miehiä kuin naisia.

Miehistä osallistumisensa ovat vahvistaneet Aku Partanen, Jarkko Kinnunen, Joni Hava ja Jaakko Määttänen.

Naisista mukana ovat ainakin Elisa Neuvonen, Hele Haapaniemi ja Peppi Ahponen.

IPV haluaa nostaa tapahtumalla valokeilaan usein hieman pienemmälle huomiolle jäävät kävelijät ja samalla tukea elokuun alussa (1.-4.8.2019) Lappeenrannassa järjestettävien Kalevan Kisojen markkinointia tarjoten myös Ukonniemen yleisölle uusia elämyksiä.

- Etelä-Karjalassa järjestettävä suurtapahtuma Kalevan Kisat on meille luonteva yhteistyökumppani. IPV pyrkii järjestämään joka kausi ottelutapahtumiin erikoistapahtumia ja tänä vuonna meille suurin ponnistus Ukonniemessä on tämä kävelykisa, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää kertoo.

Aiemmin tällä kaudella IPV järjesti ottelutapahtuman yhteydessä stadionsuunnistuskilpailun, jossa olivat vastakkain suunnistajalegenda Minna Kauppi ja maajoukkuehiihtäjä Martti Jylhä. Viime viikonloppuna IPV järjesti Superpesiksen ottelun Tallinnassa Hiiu Stadionilla, jossa vastassa oli Hyvinkään Tahko.

Lisäksi IPV on ollut vastuullinen järjestäjä kaksi viime vuotta huhtikuussa superpesiskauden avaavassa Fuengirolan tapahtumassa. Imatralla on nähty myös kesähiihtokilpailut kolme kertaa. Edellisen kerran pesiskentällä sivakoitiin vuosi sitten heinäkuussa, jolloin paikalla olivat mm. Petter Northug ja Iivo Niskanen.

- Haluamme ajatella isommin ja kokeilla rohkeasti uusia asioita. Tämä kävelykisa on meille ihan uusi avaus, josta toivomme hyvää näkyvyyttä kävelijöille ja katsojille lisää elämyksiä.  Ukonniemen hyvä olosuhteet antavat tällaiseen mahdollisuuden. Lajien välisessä yhteistyössä kaikki voittavat, Valkeapää kertoo.

Kävelykilpailuun osallistuva Lappeenrannan Urheilumiesten huippukävelijä Aku Partanen kertoo, että tapahtuma tarjoaa kävelijöille poikkeuksellisen ja hienon mahdollisuuden olla esillä ennen kesän kotimaista päätapahtumaa.

- Tämä on todella kiva tapahtuma meille kävelijöille. Kisoja on aika vähän muuten ja tässä pääsee omassa kotimaakunnassa esiintymään sellaiselle yleisölle, joka eivät välttämättä ole niin paljon meidän kilpailuja seuranneet, Partanen hehkuttaa.

- Tämä tekee lajille hyvää ja on urheilijoille hyvä mahdollisuus kilpailla vähän erilaisessa ympäristössä sopiva matka, Partanen jatkaa.

Partasen kauden päätavoitteisiin kuuluvat niin Kalevan Kisat Lappeenrannassa kuin poikkeuksellisen myöhään syksyllä syys-lokakuun vaihteessa kilpailtavat MM-kilpailut Dohassa.

- Talvi meni tosi hyvin ja kesäkin on edennyt suunnitelmien mukaan. Imatran kolmonen on seuraava kilpailuni ja siitä sitten jatketaan Kalevan Kisoja kohti. Se on minulle hieno mahdollisuus esiintyä kotiyleisön edessä. Paikalla on paljon tuttuja ja sukulaisia, ja moni urheilija ei pääse omiensa eteen koskaan esiintymään näissä kilpailuissa. Ensimmäiset Kalevan Kisat omalla kohdallani olivat nimenomaan Lappeenrannassa vuonna 2007.

- Dohan ajankohta on sellainen, että on pitänyt vähän eri tavalla rakentaa kuntopiikki. Olosuhteet ovat myös hyvin erilaiset. Kisa on keskellä yötä ja kuumuus on kova, mutta niihin on valmistauduttu jo pitkään, Partanen kertoo.

IPV-Kitee ottelu alkaa tiistaina 9.7.2019 klo 18.00. Portit avataan klo 17.00. Kävelykilpailu nähdään ottelun puoliajalla.

Otteluliput ennakkoon verkkokaupasta täältä.

Tapahtuman yhteistyökumppanuudet

1. Isännyys

- Yrityksen logo ennakkomarkkinoinnissa (ilmoitukset, verkko, some jne.)
- 10 kpl VIP-lippuja (sis. ennakkotunnelmat, ruokailut ja VIP-alueen käyttö)
- Varatut paikat katetusta katsomosta
- Äänimainonta tapahtumassa (4 krt/ottelu)

Hinta 1000 €

2. VIP-lippu

- Sis. ennakkotunnelmat, ruokailut, VIP-alueen käyttö ja varatut paikat katetusta katsomosta

Hinta 50 €

3. Lippupaketit yrityksen logolla

- Ottelun pääsylippu yrityksen logolla
- IPV vastaa lippujen painokuluista

30 kpl : 350 €
50 kpl : 500 €

4. Kävelykilpailun nimi

- Sisältö neuvoteltavissa erikseen, kysy lisätietoja.

5. Kilpailijoiden numerolaput logomainoksella

- Sisältö neuvoteltavissa erikseen, kysy lisätietoja.

Yhteystiedot:

Mikko Pehkonen
044 763 2194
mikko.pehkonen@ipv.fi

Jani Valkeapää
050 538 7190
jani.v.valkeapaa@elisanet.fi

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi