Superpesis

Keskiviikkona Ukonniemen kautta juhannukseen

IPV kohtaa viimeisessä ottelussaan ennen juhannustaukoa Kempeleen Kirin. Ottelu alkaa Ukonniemessä keskiviikkona klo 18.00.

Mitä?

Joukkueet kohtasivat viime lauantaina ja tuolloin IPV teki onnistuneen ryöstöretken supervuoron kautta jaksoin 1-2 (11-3, 1-2, 0-1).

Monelta?

Keskiviikkona 19.6.2019 klo 18.00

Edelliset kohtaamiset

19.6.2019 Kempele - IPV 1-2 (runkosarja)

Kohtaamiset viime ja tältä kaudelta ovat vähissä, sillä Kempele pelasi vuosi sitten Ykköspesistä.

Lähtökohdat : Kempeleen Kiri

Jaksopelin haasteellisuus jätti KeKille varmasti nälkää keskiviikon peliin. Avausjakson suvereeni voitto 11-3 kääntyi tauon jälkeen IPV:n ulkopelin terästäytymisen kautta tappioksi ja viiteen sisävuoroon supervuoro mukaan luettuna Kiri teki enää vain yhden juoksun.

Keskiviikko näytti osuvasti Kempeleen suurimmat vahvuudet. Hyvä lukkaripeli Jani Lassilan kautta sekä kovalyöntinen rivistö Ossi Meriläisen, Marko Pelkosen ja Matti Korhosen johdolla pitää keskiviikkonakin ulkokentän varpaillaan. Joukkueesta löytyy kotiutustilanteisiin vahvoja peruslyöntejä, mutta myös jatkuvaa läpilyöntiuhkaa erityisesti Pelkosen kautta. Ukonniemessä tosin kakkosraja ei tuota samalla tavalla juoksuja, kuin useimmilla muilla kentillä ja sivallukset sinne ovat juuri Pelkosen bravuurilyöntejä.

Yllättävin nimi lyöntitilastoissa lauantaina oli hihanumerolla yksi pelannut Aki Hanhela, joka tyhjensi kertaalleen pajatson keräten lyötyjen saldoksi 1+3 ja tuotuja 3.

Lähtökohdat : IPV

IPV selvisi kahden vaikean vieraspelin rypistyksestä kohtuullisella saldolla. Kaksi pistettä otteluista Kempelettä ja Pattijokea vastaan oli joukkueen kuntopuntari huomioiden aika lailla ennakko-odotusten mukaista.

Avainasia pisteiden ja voiton kannalta keskiviikkona on ulkopeli. Kun IPV pystyy laittamaan luukut kiinni, niin ykköskärjen johdolla tilannemäärä riittää jakso-ja otteluvoittoihin. Lyöntirallattelussa pisteiden todennäköisyys laskee huomattavasti.

Ilahduttavaa viikonlopun vieraskiertueella oli se, että terävimmän kärjen takana tuli onnistumia. Konsta Kurikka löi kunnarin ja pari muuta juoksua Pattijokea vastaan. Ulkokentällä Mikko Kosonen ja Joona Sikiö ovat parantaneet pelaamistaan. Kaiken kaikkiaan onnistumisia tuli laajemmalla rintamalla kuin aiemmin kaudella, mutta vielä haasteena on yksittäisten mustien hetkien välttäminen otteluiden sisällä sekä kaikkien pelaajien onnistuminen samaan aikaan. Ailahtelua tapahtuu pelien sisällä ja välillä liikaa.

Seuraa häntä : Jere Dahlström

Dalla on lyönyt kauden 13 ottelussa maukkaat lukemat 1+32=33. Tällä hetkellä edessä viilettää Teemu Nurmion, Juuso Latun ja Konsta Hyötyläisen tähdittämä ykköskärki, joka pystyy tuottamaan vuorosta toiseen tilanteita IPV:n tärkeimmälle kotiuttajalle.

Prosenteissa mitattuna Dahlström pystyy ainakin yksittäisissä otteluissa vielä nähtyä parempaankin. Vuosi sitten, osin selkävaivojen aiheuttamana, peli aukesi kunnolla juhannuksen jälkeen ja siitä lähtien Dalla oli liki pitelemätön. Näinköhän keskikesä lämmittää 1300 juoksun rajan viikonloppuna rikkoneen lyöjätykin vielä hurjempaan menoon?

Otteluisäntä

Otteluisäntänä sunnuntaina toimii OP Etelä-Karjala.

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakkaana saat kaksi lippua yhden hinnalla. Edun saat käyttöösi lipunmyyntiluukulla esittämällä edun OP-mobiilista tai näyttämällä osuuspankin maksukortin, jossa on omistaja-asiakas-tunniste. Pesiskerholaiset perheineen pääsevät otteluun veloituksetta.

Ottelupallot

Ottelupallot torstaina tarjoaa TT-Fix.

Ottelutapahtuma

Portit aukeavat klo 17.00 ja ottelu alkaa klo 18.00.

Pääsyliput

Pääsyliput 13 €/10 €. Alle 25-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Liput ennakkoon verkkokaupasta ipv.fi/redskauppa.

IPV-Kitee ja huippukävelijät Ukonniemessä 9.7.2019

IPV järjestää tiistaina 9.7.2019 ottelun IPV-Kitee yhteydessä puoliajalla kävelykilpailun, jota ovat tähdittämässä Suomen huiput. Kirkkain tähti on Lappeenrannan Urheilumiesten Aku Partanen ja häntä on kirittämässä mm. Jarkko Kinnunen.

Lisätietoja ainutlaatuisesta pesisottelun ja kävelykilpailun yhdistelmästä täältä.

Otteluliput ennakkoon verkkokaupasta täältä.