Superpesis


Huutokauppakeisarin Markku Ukonniemessä 11.7.


Torstaina 11.7.2019 Ukonniemessä pelattavaa ottelua IPV-KPL tähdittää huutokauppakeisarista tuttu apumies Markku.

Markku kasaa stadionin ylätasanteella otteluisäntä K-Rauta Rautapertin lahjoittaman divaanisohvan yleisön silmien edessä ja valmis tuote arvotaan puoliajalla kaikkien arvan ostaneiden kesken. Tuotto ohjataan IPV:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Divaanisohva Cello Luna Max Beige

Markku ei kokeneena esiintyjänä yleisöstä hätkähdä, vaan uskoo kasaamisen hoituvan rutiinilla.

- Kyllähän sitä ihan lonkalta lähdetään tekemään. On noita sen verran tullut elämän aikana kasattua ja tarvittaessa ohjeetkin varmasti löytyy. Ei tähän pysty erikseen sen paremmin valmistautumaan. Katsotaan sitten paikan päällä miten homma lähtee rullaamaan.

Pesäpallo ja Imatra ovat Markulle hieman tuttuja, mutta valtaisaa määrää kokemuksia niistä ei vielä ole.

- Kyllähän tuota lajia tuli koulussa pelattua ja ihan Superpesistäkin olen muutaman ottelun käynyt katsomassa. Ei se ihan outo laji kuitenkaan ole.

- Imatralla olen kerran käynyt asuntovaunun kanssa reissatessa ja yövyttiinkin siellä. Pitihän se koskinäytös käydä katsomassa, mutta en voi muuten sanoa tuntevani Imatraa kovin hyvin.

Tulevalta tapahtumalta ja pesisottelulta Markku odottaa ennen kaikkea hyvähenkistä vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Myös niksejä on luvassa kysyjille.

- Se näissä hommissa on parasta, että voi ihmisten kanssa rupatella työnteon ohessa. Ja saattaa olla, että tarvitsen yleisöstä auttavia käsiä pitämään kiinni sohvasta ja tekemään kenties muitakin hommia kasauksen aikana.

- Minulta voi kysyä ihan kaikkea. Vastataan jos osataan, Markku nauraa.

Tapahtumaan portit avataan 11.7.2019 klo 17.00 ja Markun esiintyminen on luvassa klo 17-18 välisenä aikana.

Divaanisohva ja muut palkinnot arvotaan puoliajalla. Otteluliput ennakkoon IPV:n verkkokaupasta.

Kuva : Paula Tavasti

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi