Superpesis


IPV-Kiteen Pallo 7.7.2020 ennakko - Redseillä revanssin paikka


IPV lähtee ottamaan tiistaina revanssia sunnuntaisen tappion jälkeen. Kyseessä on Superpesiskauden ensimmäinen kotiottelu.

Miitri Pesonen kertoo myös tunnelmiaan ennen ottelua. 

Lähtökohdat 

Joukkueet kohtasivat sunnuntaina Kiteellä. Tämän ottelu kotijoukkue vei lukemin 1-0 (2-2, 7-2). IPV:llä on paljon petrattavaa sunnuntaista. Kauden avausottelussa Joensuun Mailaa vastaan hyvin toiminut ulkopeli oli tässä ottelussa kaikkea muuta. Sisäpeli on ollut tukkoista lähes koko ajan. Jo kentälle meneminen on ollut haasteellista ja IPV on ensimmäisissä otteluissa lyönyt vain kuusi juoksua. Näistä puolet ovat tulleet Juho Toivolan toimesta. Vastaavasti erityisesti Kiteen kärki pelasi sunnuntaina vahvaa peliä. Kärkenä ja lukkarina pelaava Jesse Eskelinen on mies, jota ottelussa kannattaa seurata. IPV:ltä seurantaan voidaan ottaa nuori ja lupaava sieppari Miitri Pesonen, joka kertoi tunnelmiaan. Hän haki sisäpelituntumaa myös Suomensarjasta lauantaina jokeripaidassa. 

-Aika vaihtelevat fiilikset alkukaudesta. Ensimmäinen ottelu oli ulkopelin juhlaa. Viime peli Kiteellä oli kuin peilikuva siitä. Tässä on vielä hiomista kauden edetessä ihan sisä- ja ulkopeliä myöten.  

-Oma pelikin on ollut aika vaihtelevaa. Sisäpeli on ollut ihan ok, mitä itselle on tullut paikkoja häntäpäässä. Ulkopelissä vähän vielä jäljessä. Tarkoitus olisi ottaa enemmän steppejä hyvää ja tasaista suorittamista kohti. 

Ottelu alkaa Ukonniemessä tiistaina 7.7. kello 18. 

 

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com