Superpesis


IPV-Manse PP ennakko


IPV:n kausi jatkuu sunnuntaina 12.7. kotiottelulla Manse PP:tä vastaan - – Ykköspesisajoilta tuttu kilpakumppani saapuu Ukonniemeen

Lähtökohdat

Ennen lauantaista Koskenkorva-Seinäjoki ottelua joukkueet lähtevät perättäisiltä sijoituksilta otteluun. Tampere sijalta 11. kolmella pisteellä ja IPV 12. kahdella pisteellä. Molemmat joukkueet tulevat otteluun tappio niskassa. Manse PP hävisi perjantaina Hyvinkään Tahkolle kotonaan lukemin 0-1. IPV hävisi myös samoin lukemin kotonaan Kiteen Pallolle tiistaina. Ykköspesisaikoina joukkueiden kohtaamiset olivat kiihkeitä. Esimerkiksi 2015 joukkueet kohtasivat pudotuspeleissä ja tamperelaiset pudotti IPV:n hieman yllätyksellisesti.

Manse PP

2005 perustetun joukkueen tarina menestyjäksi on upea. Sarjanousija haluaa selvästi osoittaa, että on Superpesistasoinen joukkue. Myös naisten joukkue on kasvanut sarjansa kärkijoukkueeksi. Miesten joukkue teki tälle kaudelle useamman kovan luokan hankinnan, joista voidaan nostaa lyöjäjokeri Juha Niemi sekä Vimpelin menestysvuosilta tuttu Mikko Haukkala. Pelinjohtaja Matti Iivarinen saapui joukkueeseen johdettuaan Kouvolan Pallonlyöjät hopea- ja pronssimitaleille kahtena edellisenä kautena. .

IPV

Redsit on sisuuntunut kahden Kiteen pelin jälkeen. Ne on nyt käsitelty ja mennään kohti huomista. Ulkopeli kestää todella hyvin ja on tasapainoista kaikilla alueilla. Joukkue on tehnyt painotuksia sisäpeliin ja tavoitteena kehittää sitä pienin askelin paremmaksi eli prosessi on käynnissä. Joukkueella on myös ollut useampi välipäivä otteluiden välillä, joka varmasti tuo pientä etua ennen ottelua. 

Ottelu alkaa su 12.7. klo 17.00. Portit avataan klo 16.00.

Lisätietoa lippukäytänteistä - 
https://www.ipv.fi/fi/otteluliput
Liput ja fanituotteet - https://www.seamchip.fi/ipv
Kauden 2020 ottelut - https://www.ipv.fi/fi/ottelut.
Sarjataulukko ja tilastot - 
https://www.ipv.fi/fi/tilastot-superpesis

Suosittelemme katsojia tulemaan otteluun hyvissä ajoin välttääkseen ruuhkan lipuntarkastuksessa. Olemme myös lisänneet ennakkolippujen ja kausikorttien  lukijoita nopeuttamaan sisäänpääsyä ottelutapahtumaan.

Tervetuloa Ukonniemeen!

#miunseura #ipvreds #superpesis #pesis #imatra

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com