Superpesis


IPV:n kausi jatkuu tiistaina kotiottelulla Joensuun Mailaa vastaan


Joukkueet kohtasivat Superpesiskauden avausottelussa Joensuussa. Tämän ottelun IPV vei nimiinsä kotiutuslyöntikilpailussa lukemin 1-2

Lähtökohdat

 

Joukkueet kohtasivat Superpesiskauden avausottelussa Joensuussa. Tämän ottelun IPV vei nimiinsä kotiutuslyöntikilpailussa lukemin 1-2. Tässä ottelussa kummankaan joukkueen sisäpeli ei ollut vielä uomissa ja ottelussa nähtiin vain muutama juoksu. Revanssista voitaneen odottaa runsasjuoksuisempaa. Ottelussa kohtaavat lyöjätilaston kolmonen Aleksi Rautiainen 1+40=41 ja nelonen Juho Toivola 2+36=38. Mielenkiinto kohdistuu myös siihen kohtaavatko juuri molemmat debyyttinsä tehneet serkukset Rasmus ja Seeti Surakka ottelussa?

 

Hallitseva Suomen mestari Joensuun Maila lähtee otteluun yhdeksän pelin voittoputkessa ja on tällä hetkellä sarjataulukon kolmas. Se antoi juuri kovan varoituksen vireestään voittamalla tämänhetkisen sarjakärjen ja viime vuoden finaalivastustajan Sotkamon Jymyn kahdesti muutaman päivän sisään ja oli muutenkin pelillisesti huomattavasti edellä. Joukkueesta löytyy Rautiaisen lisäksi monta mielenkiintoista pelaajaa, esimerkiksi lukkari Juha Puhtimäki ja viime vuoden kärkilyöntikuningas Antti Hartikainen. Konsta Kettunen on tällä hetkellä etenijätilaston kuudes. Myös Topi Hurskainen on korkealla kärkilyönti- ja etenijätilastoissa.

 

IPV lähtee otteluun niskassaan kaksi tappiota. Joukkue esitti kuitenkin loistavaa taistelua viime viikonlopun otteluissa. Erityisesti poissaolojen takia mukaan nostetut nuoret pelaajat onnistuivat loistavasti tehtävissään. IPV lähtee varmasti myös sisuuntuneena otteluun, sillä viikonlopun aikana joukkue putosi sarjataulukossa sijalle 10, eikä ole siis tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa. Joensuuta vastaan mielenkiintoista on aina heidän entisen kapteenin Tuomas Jussilan pelaaminen IPV:n paidassa. Hän kuuluu myös tällä hetkellä loistavasti tilanteita muodostavaan kärkeen Teemu Nurmion ja Sami Partasen kanssa.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com