Superpesis


IPV matkustaa Juvalle Kiteen vieraaksi


IPV:n kausi jatkuu torstaina 6.8. vierasottelulla Kiteen Palloa vastaan

Lähtökohdat

Joukkueet kohtasivat heti kauden alkuun kahdesti ja Kitee vei molemmat ottelut nimiinsä. Näissä otteluissa erityisesti Jesse Eskelinen oli vaarallinen ja löi molemmissa peleissä kunnarin.

Kitee on pelannut hieman ailahdellen. Heti kauden alkuun joukkue otti useamman voiton, mutta ote on hieman hiipunut. Alla on kuitenkin puhdas kolmen pisteen voitto sarjakolmosesta Kouvolan Pallonlyöjistä. Joukkueen lyöntipelissä suurimpia nimiä ovat olleet Sami Mikkolanaho, Ville Liukku ja Valentin Ikonen. Joukkueesta löytyy myös paljon nuoria ja lupaavia pelaajia kuten esimerkiksi nopea Elmeri Purmonen.

IPV:llä on varmasti haluja kääntää kurssinsa kolmen tappion jälkeen. Myös heinäkuun Kitee otteluista on varmasti vielä paljon hampaankolossa. Viime peliin IPV sai hieman helpotusta kokoonpanoon Juuso Latun paluun myötä. Mielenkiintoa on varmasti myös siinä, jatkaako huippupelin tiistaina pelannut Rasmus Surakka lautasen äärellä.

Ottelua voidaan pitää myös kuuden pisteen otteluna, koska runkosarja on jo ylittänyt puolivälin ja Kitee meinaa ottaa hieman kaulaa olemalla sijalla kuusi 19 pisteellä. IPV on vajonnut sijalle kymmenen 14 pisteellä ja pisteet olisivat pudotuspelien kannalta tärkeät. Mielenkiintoisen lisämausteen tuo se, että tämä on Kiteen kotiottelu, mutta kotietu on välimatkojen näkökulmasta vähäinen.

Ottelu alkaa Juvalla kello 18 ja on katsottavissa Ruudusta.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com