Superpesis


Tärkeät pisteet jaossa Hyvinkäällä


IPV matkustaa torstaina 13.8. Hyvinkäälle Tahkon vieraaksi

Ottelu on pudotuspelipaikkojen kannalta tärkeä.

Joukkueet kohtasivat 16. heinäkuuta Imatralla. Tämän ottelun IPV vei puhtaasti kolmella pisteellä.

Lähtökohdat torstain kamppailuun ovat herkulliset. Molemmilla on kasassa 18 pistettä ja IPV on sijalla kahdeksan ja Hyvinkää yhdeksän. Myös seitsemättä sijaa pitävä Pattijoen Urheilijat on samoissa pisteissä. Hyvinkäällä ja Pattijoella on yksi peli vähemmän pelattu, kuin IPV:llä. Ottelu on siis erittäin tärkeä viimeisten pudotuspelipaikkojen kannalta.

Hyvinkään Tahko

Hyvinkää lähtee otteluun allaan kaksi voittoa. Yksi joukkueen avainpelaaja on nuori Patrik Vartama. Myös Teemu Nikkanen ja Jere Vikström ovat mielenkiintoisia nimiä.

Lyöjäjokeri Juha Korhonen on varmasti seuraava pelaaja joka ylittää 600 ottelun rajan mikäli hän jatkaa uraansa ensikin kaudella. Korhonen johtaa myös kaikkien aikojen kärkilyöntitilastoa ja on myös lyöjätilaston neljäs. Tämän kauden lyöjätilastossa Korhonen on kahdeksas. Korhosen seurauskollisuus on myös suuri, sillä hän on 21 vuotta kestäneellä urallaan edustanut Tahkoa kaikki muut kaudet paitsi Kouvolassa vietetyt kesät 2017 ja 2018.

IPV

IPV on neljän ottelun tappioputken jälkeen esittänyt piristymisen merkkejä. Sunnuntaina se saavutti kolmen pisteen voiton Siilinjärven Pesiksestä. Tiistain ottelussa se pisti myös kärkiporukoihin kuuluvan Kouvolan loistavasti ahtaalle. Tällä peli-ilolla voidaan odottaa hyvää peliä myös Hyvinkäällä.

Kokoonpanokin on saanut helpotusta. Ainoastaan Konsta Hyötyläinen on ollut viimeiset pelit poissa. Nuori Rasmus Surakka on täyttänyt loistavasti lukkarin tontin ja toinen lukkari Joona Sikiö on tuonut hyvän lisän kovavireiseen kärkeen etenijäjokerin roolissa.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com