Superpesis


Kosonen, Hyötyläinen ja Sikiö jatkosopimuksiin


IPV on solminut yksivuotiset jatkosopimukset Mikko Kososen ja Konsta Hyötyläisen kanssa. Myös Joona Sikiö jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella

23-vuotias oma kasvatti Mikko Kosonen on nuoresta iästään huolimatta jo konkari joukkueessa. Tuleva kausi on hänelle kuudes edustuksen mukana. Kauden loppupuolella hän sai lyötyä hyvin juoksuja ja häneltä voidaan odottaa isompaa murtautumista kotiuttajana.

-Jatkan mielellään pelaamista Imatralla tulevalla kaudella. Opiskelen tällä hetkellä Lappeenrannassa, joten pelaaminen Imatralla oli myös sen myötä itselle helppo päätös. Viime kaudella sain paljon vastuuta sisä- ja ulkopelissä ja kausi oli itseltä nousujohteinen. Tulevaa kautta ajatellen tavoitteena on lähteä kehittämään omia ominaisuuksia ja tämän myötä pelaamista ja tietenkin menestyä joukkueena.

25-vuotias Juvalta lähtöisin oleva Konsta Hyötyläinen aloittaa kolmannen kautensa Redseissä. Kuluneella kaudella häntä häiritsi loukkaantumiset, mutta hän on joukkueelle tärkeä palanen. Varma ulkopelaaja sekä monipuolinen sisällä.

- Hyvä ja helpottunut olo sopimuksesta! Viime kausi oli terveysmurheineen todella vaikea ja raskas. Pelien päätyttyä piti ottaa kunnolla happea ja kasailla ajatuksia mitä tulevaisuudessa haluaa. Kaikkineen IPV on itselle paras ratkaisu tähän hetkeen ja fiilis odottavainen ensi kauden suhteen. Joukkue uusiutuu osittain ja odotan raikkaalla ilmeellä pelaavaa porukkaa! Tavoitteena itsellä ensisijaisesti pelata ehjä kausi ja päästä nauttimaan peleistä kun on mies taas täydessä iskussa!

23-vuotias Joona Sikiö on IPV:n oma kasvatti ja tuleva kausi on viides edustuksen mukana. Viime kaudella hän pelasi alkukauden lukkarina, mutta loppupuolella rooli muuttui etenijä- ja vaihtajajokeriksi. Hänen sisäpelivastuunsa kasvoi menneellä kaudella paljon.

-Itsellä on kova halu pärjätä ja menestyä Imatralla, niin kuin myös seuralla on. Se ajaa eteenpäin ja hyvillä mielin voi lähteä taas parantamaan ensi vuoteen.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com