Superpesis


Sasu Iivarinen Redseihin


IPV on solminut kaksivuotisen sopimuksen Sasu Iivarisen kanssa. Lisäksi Ville-Markus Kosonen, Veeti Lankinen ja Roope Räsänen jatkavat joukkueessa.

30-vuotias Iivarinen on Alajärven Ankkureiden kasvatti ja edustanut kasvattajaseuraansa koko uransa ajan. Iivarinen on pelannut Superpesiksen runkosarjassa 198 ottelua lyöden 9+114=123 juoksua. Tuotuja juoksuja on 59 ja kärkilyöntejä 501. Ulkopelipaikaltaan Iivarinen on polttaja. Isä Matti Iivarinen toimii Manse PP:n miesten pelinjohtajana Superpesiksessä.

-Mahtavat fiilikset tulla Imatralle pelaamaan. Odotan innolla tulevaa harjoituskautta ja uusien joukkuekavereiden tapaamista. IPV on perinteikäs seura ja ensi kaudella on potentiaalinen joukkue, hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Imatrasta ei ole paikkakuntana muuta tietoa paitsi, että sieltä löytyy hyviä kylpylöitä. Seuranvaihto tuntu sopivalta tähän kohtaan ja oli se jo aikakin lähteä katsomaan uusia tuulia. Tavoitteena pelata ehjä kausi ja auttaa joukkuetta menestymään.

Nuoria pelaajia sopimuksiin

Viime kausina Superpesistä muutamassa ottelussa pelanneet Ville-Markus Kosonen, Veeti Lankinen ja Roope Räsänen ovat solmineet 1+1 vuotiset sopimukset. Veeti Lankinen tullaan vuokraamaan Ykköspesikseen kaudelle 2021.

Lisäksi 2004-2005 syntyneitä junioreita liittyy Superpesisjoukkueen valmennusrinkiin.

Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti vuonna 2001 syntynyt Lauri Yrjölä harjoittelee talven IPV:n Superpesisjoukkueen mukana.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com