Lunta tupaan 5.7.2018 / Uutiset

3.7.2018 Tapahtumainfo Kia Skirace/IPV-Joensuu 5.7.2018

Torstaina järjestetään Ukonniemessä odotettu suurtapahtuma, kun sprinttihiihdon huippunimet ja pesäpalloilijat valtaavat saman estradin yhdeksi illaksi. Tässä uutisessa kaikki keskeiset infot yhteen koottuna.

Lue koko uutinen.

19.6.2018 Petter Northug haastaa Iivo Niskasen Imatralla

5.7.2018 Imatran Ukonniemessä järjestettävän Kia Skirace-tapahtuman uusin hiihtäjäkiinnitys on norjalainen hiihdon supertähti Petter Northug.

Northug haastaa oikealla lumella hiihdettävässä kilpailussa suomalaisviisikon, jonka kirkkaimpana tähtenä tuikkii helmikuussa olympiavoiton napannut Iivo Niskanen. Muut lähtöviivalle starttaavat ovat myös maajoukkueympyröistä ja arvokisoista tuttuja. Tulonsa ovat vahvistaneet Northugin ja Niskasen lisäksi Risto-Matti Hakola, Martti Jylhä, Lari Lehtonen ja Anssi Pentsinen.
 

Lue koko uutinen.

7.6.2018 Kia Skirace hiihtäjäkattaus täydentyi

Imatran Ukonniemen Stadionilla 5.7.2018 järjestettävän Kia Skirace-tapahtuman hiihtäpaketti on valmistumassa. Olympiavoittaja Iivo Niskasen lisäksi starttiviivalle asettuu kotimaisen sprinttihiihdon kärkinimiä.

Osallistumisensa ovat Niskasen lisäksi varmistaneet Risto-Matti Hakola, Martti Jylhä, Lari Lehtonen ja Anssi Pentsinen.

Lue koko uutinen.
 

12.3.2018 Iivo Niskanen tähdittämään Lunta tupaan-tapahtumaa

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen on ensimmäinen kiinnitys 5.7. Ukonniemen stadionilla järjestettävään Lunta tupaan-tapahtuman hiihtäjäkaartiin.

Niskanen on viime vuosina noussut urheilijana tähtikategoriaan. Hän voitti 2014 olympialaisissa parisprintin kullan yhdessä Sami Jauhojärven kanssa. Vuosi sitten helmikuussa 2017 hän sivakoi Lahdessa MM-kultaa 15 kilometrin perinteisen tyylin kilpailussa ja tuoreimpana urotekona Pyeongchangin olympialaisissa Niskanen nappasi 50 kilometrin olympiakultaa.

Lue koko uutinen.

12.1.2018 Ukonniemessä hiihdetään Heinäkuussa

IPV järjestää 5.7.2018 Ukonniemen Stadionilla Lunta tupaan-tapahtuman superpesisottelun IPV-Joensuu yhteydessä.
 

Tapahtumaa varten Ukonniemeen rakennetaan hiihtolatu ja ilta päättyy klo 19 alkavaan miesten Superpesiksen otteluun IPV-Joensuu.

Lunta tupaan-tapahtuma on järjestetty kaksi kertaa aiemmin. Edellisellä kerralla vuonna 2016 Ukonniemessä (noin 3000 katsojaa) kilpailivat ampumahiihtäjät ja ensimmäisellä kerralla nyt jo edesmenneellä Linnalan kentällä (noin 3700 katsojaa) sivakoivat sprinttihiihtäjät.

Lue koko uutinen.