Joukkue

Tommi Piirainen 18.7.1996 Sopimus: 2023

Piirainen (26) on Sotkamon Jymyn kasvatti. Hän debytoi Superpesiksessä Jymyn padassa kahdessa ottelussa kaudelle 2017. Superpesistä hän on pelannut Sotkamon lisäksi Siilinjärvellä, Imatralla ja Kempeleellä. Ykköspesiksessä Piiranen on edustanut Oulun Lippoa, Sotkamon kakkosjoukkuetta sekä Haapajärven Pesä-Kiiloja.

-Hyvillä fiiliksillä palaan Imatralle. Odotettavissa on, että saadaan kasaan suhteellisen kova ja kilpailukykyinen porukka, ja pystytään taas taistelemaan play off paikasta

Piirainen siirtyi kauden 2021 päätteeksi Tampereelle Manse PP:n riveihin, josta matka jatkui ennen kauden 2022 alkua Kempeleelle. Piirainen pelasi KeKissä 18 runkosarjan ottelua, joissa hän löi 0+11=11 juoksua, kärkilyöntejä kertyi 20. Pudotuspeleissä hän löi kolme juoksua ja merkkautti neljä kärkilyöntiä.

-Päättynyt kausi oli vähän rikkonainen, loukkaantumisia taustalla. Ei ollut ehjä kausi kokonaisuudessaan. Loukkaantumiset häiritsivät kautta paljon Kempeleessä. Nyt lähdetään parantamaan tästä vuodesta ja muistelemaan kautta 2021, kun oli hyvä vuosi siellä. Sitä sitten vielä napsua parempi kausi, kun silloin. Vielä enemmän lyötyjä tarkoitus saada hakattua tauluun. Henkilökohtaisena tavoitteena on, että pystyn sijoittumaan kärkikymppiin lyöjätilastossa.

Kaudella 2021 IPV:ssä Piirainen pelasi 22 ottelua ja oli joukkueen paras kotiuttaja lyöden 4+46=50 juoksua. Hän sijoittui lyöjätilastossa kolmanneksitoista. Tuotuja juoksuja oli viisi ja kärkilyöntejä 69. Viidessä pudotuspelissä Piirasen saldo oli 11 lyötyä ja 16 kärkilyöntiä.

-IPV:n kannattajille sellaisia terveisiä, että laitetaan samanlainen tunnelma ja pöhina päälle, kun oli kaudella 2021. Siellä oli silloin mukava pelata ja yleisö oli hyvin mukana.