Ajankohtaista


Ilkka Ylitalo valmennuspäälliköksi


IPV on nimennyt Ilkka Ylitalon päätoimiseksi valmennuspäälliköksi

Ylitalo on syntynyt 11.02.1989 Pattijoella. Hän on Pattijoen Urheilijoiden kasvatti ja pelannut Superpesistä 202 ottelua Pattijoella ja Jyväskylän Kirissä. Ykköspesisotteluita on kertynyt 113 Kirissä, Ylivieskan Kuulassa, Lievestuoreen Kisassa ja viimeisellä kaudellaan 2019 Laukaan Urheilijoissa.

Koulutukseltaan Ylitalo on liikuntatieteiden maisteri. Viimeiset neljä kautta hän on toiminut valmentajana Kiri&Kirittäret junioreiden C- ja B-poikien joukkueissa. Valmennuskokemusta löytyy myös Jyväskylän Kirin Ykköspesisjoukkueen juoksuvalmentajana.

IPV:ssä Ylitalon rooleina on IPV:n pelaajapolun rakentaminen yhdessä seuran valmentajien kanssa, akatemiaryhmien valmentaminen, seuran valmentajien rekrytointi ja valmentajien valmentaminen. Hän toimii B-poikien pelinjohtajana sekä B-ikäluokan päävalmentajana, johon kuuluu myös Suomensarja. Lisäksi hänen tehtävänään on 10-18 vuotiaiden ryhmien harrastetoiminnan suunnittelu ja koordinointi.

Imatralle Ylitalo muuttaa yhdessä avovaimon Tainan sekä Vili-koiran kanssa.

- Imatralle tulon näen hienona mahdollisuutena toimia rakkaan lajin parissa ja päästä näkemään pesäpalloa ja elämää uudella paikkakunnalla.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com