Työhyvinvointi

TYÖHYVINVOINTIA PESÄPALLOILLEN

Imatran Pallo-Veikot ry tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa pesäpallon merkeissä.

Tarjoamme ennen kaikkea pesäpalloon liittyviä tapahtumia, joista loistavaa palautetta on saanut pesäpallo-ottelu, joka soveltuu parhaiten isommille yli 15 hengen ryhmille. Pienemmille ryhmille pesäpallon saloihin pääsee tutustumaan pesäpallon lajitutustumisessa. 

Hallikauden aikana tapahtumat järjestetään Ukonniemi-areenalla ja hallikauden ulkopuolella pääsääntöisesti Ukonniemen stadionin alueella. Tapahtumiin on optioina mahdollisuus yhdistää sauna ja ruokailu, joko Ukonniemessä tai sitten yhteistyökumppaneidemme tiloissa.

Pesäpallon lisäksi voimme täydentää kokonaisuutta muilla lajeilla kuten hiihto, jalkapallo, ampumahiihto, suunnistus, maastopyöräily ja frisbeegolf, tuottaen laajan virkistys- ja hyvinvointitapahtuman. Voit siis rakentaa kokonaisen virkistys- ja työhyvinvointipäivän toiveidesi mukaan.

Tutustu oheisiin paketteihin ja ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme Mikko Reittiin, 044-805455, mikko.reitti@ipv.fi 

Lataa PDF-tiedosto TÄSTÄ.

PESÄPALLO-OTTELU

Tapahtuma sopii parhaiten n. 15-25 henkilön ryhmille, pienempien ryhmien osalta tarjoamme lajitutustumista pienpelien merkeissä. Ryhmä jaetaan kahteen joukkueeseen ja joukkueiden pelinjohtajina toimivat IPV:n Superpesisjoukkueen ja/tai poikien Superpesisjoukkueen pelaajat ja toimihenkilöt. Tuomareina pelissä toimivat seuran juniorituomarit. Peliasuina joukkueilla on IPV:n peliasut. Varusteet (mailat, räpylät, kypärät ja pallot) tulevat järjestäjän puolesta. Ottelutapahtumat pyritään järjestämään arkisin klo 13:00 – 17:00 välillä

Tapahtuman runko: (kokonaiskesto noin 2-2,5h)
- Varusteiden ja joukkueiden jako
- Alkulämmittely ja harjoittelua
- Pelitaktiikka joukkueittain 
- Pesäpallo-ottelu  

Tapahtumaa voi täydentää seuraavilla elementeillä:
Kahvit ja virvokkeet, ruokailu ja sauna

Tapahtuman peruskonseptin hinta on kesäaikaan 1000€ (alv. 0) ja hallikaudella 1200€ (alv. 0). Täydennyksenä olevat tarjoilut laskutetaan sovitun mukaisesti henkilömäärään perustuen.

 

PESÄPALLON LAJITUTUSTUMINEN

Tapahtuma sopii parhaiten n. 8-14 henkilön ryhmille. Lajitutustumisen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat pesäpallon eri osa-alueisiin, kuten kiinniottoon ja lyömiseen sekä pelin taktisiin osa-alueisiin. Pienryhmäpelien avulla päästään myös pelaamisen makuun. Opettajina ja ohjaajina toimivat IPV:n Superpesisjoukkueen ja/tai poikien Superpesisjoukkueen pelaajat ja toimihenkilöt. Peliasuina joukkueilla on IPV:n peliasut. Varusteet (mailat, räpylät, kypärät ja pallot) tulevat järjestäjän puolesta. Lajitutustuminen pyritään järjestämään arkisin klo 13:00 – 17:00 välillä.

Tapahtuman runko: (kesto noin 1,5-2h)
- Tutustumista varusteisiin ja ohjeistus?
- Alkulämmittely, heitto-, kiinniotto ja lyöntiharjoittelua
- Pienpeliä

Tapahtumaa voi täydentää seuraavilla elementeillä:
Kahvit ja virvokkeet, ruokailu ja sauna

Tapahtuman peruskonseptin hinta on kesäaikaan 800€ (alv. 0) ja hallikaudella 1000€ (alv. 0). Täydennyksenä olevat tarjoilut laskutetaan sovitun mukaisesti henkilömäärään perustuen.

 

KOKONAISVALTAINEN TYÖHYVINVOINTI- TAI VIRKISTYSPÄIVÄ

Voimme tarjota yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille monilajitapahtumakokonaisuuden. Kokonaisuus sopii parhaiten n. 30-100 henkilön ryhmille. Pesäpallon lisäksi voimme räätälöidä päivän ohjelmaan kesäaikaan mm. jalkapalloa, suunnistusta, maastopyöräilyä, frisbeegolfia, ampumajuoksua ja rulla-ampumahiihtoa sekä talvisin hiihtoa, ampumahiihtoa, jääkiekkoa, curlingia, padelia ja talvipyöräilyä.
Ryhmä jaetaan toimintapisteiden mukaan n. 15 hlö ryhmiin, joissa toimitaan päivän aikana. Yksi ryhmä tutustuu kahteen lajikokonaisuuteen päivän aikana.  Ohjaajina toimivat lajien osaajat, kuten IPV:n Superpesisjoukkueen pelaajat ja toimihenkilöt sekä kumppaniemme ohjaajat.
Virkistyspäivä pyritään järjestämään arkisin tai viikonloppuisin klo 10:00 – 16:00 välillä.

Tapahtuman runkoesimerkki:
- Tervetuloa ja toimipisteisiin siirtyminen
- 1. lajikokeilu (kesto 2h)
- ruokailu + tauko
- 2. lajikokeilu (kesto 2h)

Tapahtuma sisältö räätälöidään kokonaisuudessaan yhteistyössä palveluntarjoajan ja kumppanin kesken.

Virkistyspäivän hinta riippuu ryhmän koosta ja lajien määrästä sekä mahdollista oheispalveluista. Pyydä tarjous ja rakennetaan juuri teidänlainen virkistys- ja työhyvinvointipäivä.