Juniorit


R-Kioski lahjoitti IPV:n junioritoimintaan 1000 euroa


Rajapatsaan R-Kioski ilmoitti IPV:n juniorit Ärrä tekee hyvää -kilpailuun. Voitto osui Imatralle ja R-Kioski lahjoitti IPV:n junioritoimintaan 1000 euroa

Ärrä tekee hyvää -kilpailussa kahdeksan R-Kioskia pääsee kahden kuukauden välein lahjoittamaan valitsemalleen kohteelle 1000 euroa. Rajapatsaan R-Kioskin valitsema kohde oli IPV:n junioritoiminta.

- R-Kioskella on ollut Ärrä tekee hyvää -kilpailu käynnissä nyt puolitoista vuotta. Rajapatsaan R-Kioskin työntekijä Sanna Laukkanen oli ilmoittanut IPV:n juniorit mukaan mahdolliseksi kohteeksi, jos voitto sattuisi osumaan. Heinä-elokuun jaksolla voitto sitten osui Imatralle, kertoo Rajapatsaan R-Kioskin kauppias Santtu Hjerppe

Stipendi luovutettiin IPV:n junioreille Rajapatsaan R-Kioiskilla. Stipendin IPV:n puolelta vastaanotti junioripäällikkö Nelli Hupli, ja R-Kioskin puolesta sen luovutti myyjä Sanna Laukkanen.

Lahjoitus kohdentuu Snadipesikseen ja kerhotoimintaan. Snadipesis on 3-6 vuotiaille lapsille tarkoitettu, kerran viikossa kokoontuva, liikuntaleikkikerho. Toiminta kerhossa koostuu pesäpallosta, liikunnasta ja leikeistä.

Ilmoittautuminen Snadipesikseen on alkanut ja ilmoittautua voi IPV:n kotisivujen kautta osoitteessa www.ipv.fi

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com