Superpesis


Karjalove tarjoaa 13 € kuitilla sisäänpääsyn Superpesisotteluun 2.6.2019 IPV-JoMa


Eteläkarjalaisten yritysten verkosto Karjalove tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn miesten Superpesiksen otteluun IPV-Joensuu 2.6.2019 kaikille, joilla on esittää lippuluukulla kuitti vähintään 13 € ostoksesta Etelä-Karjalan alueella toimivasta paikallisesta yrityksestä.

Kuitissa tulee olla päiväys 27.5.2019-2.6.2019 väliseltä ajalta.

Lappeenrannassa kolmea K-Markettia (Ratakatu, Mattila ja Tirilä) pyörittävä Harri Mattinen iloitsee, että Karjalove ja IPV ovat kehittäneet maakunnan yrittäjyyttä positiivisesti tukevan mallin yhteistyölle.

- Ihan sairaan hienolta tämä tuntuu. Ensinnäkin on todella hienoa, että yrittäjäjärjestö on aktiivinen ja ajaa yrittäjien asemaa alueella. Tämä yhteistyö tuo meitä yrityksiä esiin ja samalla nostetaan menestyviä eteläkarjalaisia urheiluseuroja niiden ansaitsemalle paikalle.

Kolmen ruokakaupan yrittäjänä toimiva Mattinen kertoo, että maakunnallisuus on heille elinehto muutenkin kuin asiakaskunnan kautta. Ympäröivän yhteisön hyvinvointi ja elinvoimaisuus lähtee työpaikoista sekä monipuolisista palveluista.

- Paikallisena yrittäjänä sydämen asia on pitää lähituottajien puolta valikoimapäätöksissä. On ensiarvoisen tärkeää tarjota paikallinen vaihtoehto ostoskoriin aina kun se on mahdollista. Etelä-Karjalassa on siitä iloinen tilanne, että esimerkiksi niin sanotut paperipussileipomot voivat hyvin ja niitä on paljon. Paikalliset tuotteet ovat useimmiten myös segmenttinsä laadukkaimpia.

Mattinen kertoo haluavansa toimia lähituottajien kanssa puolin ja toisin kunnioittavasti. Hintahuudatukseen ei lähdetä, vaan tuotteista maksetaan reilu korvaus ja sen jälkeen on kuluttajien asia päättää mitkä tuotteet ovat elinvoimaisia.

- Hinnoittelemme paikalliset tuotteet siten, että viljelijälle tai tuottajalle jää työstä se hinta minkä he tarvitsevat. Useimmiten paikallinen tuote on arvokkaampi, kuin suurten brändien tuote, mutta kääntöpuolena raha jää tänne alueelle vaikuttamaan niin työpaikkoina kuin verotuloina. Näillä valinnoilla on kauaskantoisia vaikutuksia alueemme talouteen. Tuottajille iso kiitos!

Mattinen toivottaa omalta osaltaan maakunnassa ostoksia tekevät 2.6.2019 otteluun.

- Olen harrastanut joukkuelajeja laidasta laitaan. Lätkässä tuli seisottua 14 vuotta tolppien välissä ja tuomaroituakin sen jälkeen, mutta siitä ei ammattia tullut, Mattinen naurahtaa.

- Olen tehnyt pesäpallon ja monen muun lajin kanssa yhteistyötä. Imatralla kävin esimerkiksi Itä-Länsi -tapahtumassa paikalla toissa vuonna. Tervetuloa Ukonniemeen Karjalove-otteluun!

IPV:n urheilutoimenjohtaja ja puuhamies Jani Valkeapää kertoo, että vastaavaa kampanjaa yrittäjäjärjestöjen kanssa on suunniteltu pidempään.

- Tätä on pyöritelty useampi vuosi ja nyt löysimme Karjaloven kanssa molempia hyödyttävän mallin tehdä yhteistyötä.

- Haluamme olla omalta osaltamme kannustamassa paikallisten tuotteiden ja palveluiden käyttöön. Toivottavasti myös Pohjois-Karjalasta tulee kannattajia peliin, jotka valitsevat pysähdyspaikan Etelä-Karjalan puolelta.

- Meille urheiluseurana maakunnan hyvinvointi on elinehto. Niin yhteistyökumppanit kuin katsojat huippu-urheilun ja junioriurheilun lopulta mahdollistavat, Valkeapää linjaa.

Paikallisen yrityksen tunnistat esimerkiksi Karjalove -tarrasta yrityksen ikkunassa. Se kertoo, että kyseessä on paikallisomisteinen ja luotettava yritys.

Kampanjan ehdot:

- Sisäänpääsyn saa vähintään 13 € arvoisella kuitilla, joka on Etelä-Karjalassa toimivasta yrityksestä
- Kuitin tulee olla päivätty 27.5.-2.6.2019 väliselle ajalle
- Yksi sisäänpääsy per kuitti
- Etua ei voi lunastaa ennakkoon. Kuitti on näytettävä lipunmyynnissä. Portit otteluun avautuvat sunnuntaina 2.6.2019 klo 16.00. Ottelu alkaa klo 17.00.

Lisätiedot:

Karjalove (verkkosivut)
IPV (verkkosivut)
Ottelun FB-tapahtuma (FB-linkki)

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi