Superpesis


Antero Mertaranta Lunta Tupaan tapahtumaan


Selostaja ja kuuluttajalegenda Antero Mertaranta on mukana heinäkuussa Ukonniemessä järjestettävässä Lunta Tupaan IV tapahtumassa.

Mertaranta nähdään Etelä-Karjalassa pesäpallon parissa ensi kesänä kahdesti. Anza on Imatran Lunta Tupaan tapahtuman lisäksi äänessä Lappeenrannassa Pesä Ysien kotipelissä Vanhalla kentällä keskiviikkona 3.6. Mertarannan mukanaolo on osa Pesä Ysien ja IPV:n välistä yhteistyötä.

Lunta Tupaan IV tapahtuma järjestetään Ukonniemi Stadionilla keskiviikkona 1.7. Ohjelmassa on Superpesiksen huippuottelu IPV – Vimpeli sekä yhdistetyn kilpailu, jossa on mukana Suomen yhdistetyn maajoukkue kokonaisuudessa. Kilpailun mäkiosuus hypätään K12 mäessä, jonka alastulorinne lumetetaan ja vauhtimäkeen tulee muovilatu. Hiihto-osuus suoritetaan rullilla Ukonniemen rullahiihtoradalla. Kilpailun koehyppääjäksi saapuu Eddie Edwards.

Olet tuttu näky IPV:n tapahtumapeleissä, mitä Ukonniemessä on odotettavissa tällä kertaa?

- Eddie Edwards, hulluus on viety jälleen uudelle tasolle, Mertaranta nauraa

- Odotettavissa on kansanjuhla, johon saadaan pohjalaisia vieraita, kun ohjelmassa on Superpesiksen huippuottelu IPV - Vimpeli

- Yhdistetyn maajoukkueen miehet ovat lähellä kansainvälistä huippua, sieltä tulee kova joukko miehiä ottamaan toisistaan mittaa. Mielenkiintoista myös nähdä uskaltaako valmennusryhmän jäsen Janne Ahonen mäkeen, kun tietää että kovassa iskussa oleva Eddie Edwards tulee avaamaan tapahtuman koehyppääjänä, kommentoi Mertaranta.

Mertaranta kertoo seuraavansa muiden töiden ohella aktiivisesti niin naisten kuin miesten Superpesistä

- Pyrin katsomaan pelejä paikan päällä, niin paljon kuin on mahdollista

 

Kuva: Lauri Heino

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com