Superpesis


Lajilegendan viimeisen kauden fanituotteet tulevat myyntiin


Pesäpallolegenda Toni Kohonen päättää pitkän uransa tähän kauteen IPV:n paidassa. Kevään aikana myyntiin tulee lajilegendan viimeisen kauden fanituotteita, joista ensimmäisenä myynnissä on Legenda-muki ja Legenda-kahvi.

Kiteen Pallon kasvatti Toni Kohonen on pelannut Superpesistä KiPan lisäksi Oulun Lipossa, Sotkamon Jymyssä ja Kouvolan Pallonlyöjissä. Pelattuja otteluja Superpesiksessä hänellä on yhteensä 1016, lyötyjä juoksuja 60+1023=1083, tuotuja juoksuja 711 ja kärkilyöntejä 4306. 
 
Toni Kohonen on voittanut urallaan 10 Suomen mestaruutta, yhdeksän hopeaa ja yhden SM-pronssiin. Hänet on valittu vuoden pesäpalloilijaksi yhteensä kolme kertaa ja vuoden lukkariksi peräti 13 kertaa. Kauden parhaan pelaajan Kultainen räpylä -palkinnon hän on voittanut seitsemän kertaa. Itä-länsi otteluja Kohonen on pelannut ennätykselliset 23. Pesispörssissä Kohonen on ylivoimainen ykkönen 3485,7 pisteellään.

Nyt myyntiin tulevan Legenda-mukin hinta on 18 euroa ja Legenda-kahvin 17 euroa. Kahvi on Lehmus Roasteryn tummapaahtoinen brasilialainen 100% Arabica kahvi, joka saapuu meille Gumsin perheen farmilta. 

Legenda tuotteita myydään IPV:n Superpesiksen kotiotteluissa ja ensimmäisen kerran tuotteet ovat myynnissä torstaina 19.5. pelattavassa IPV - Koskenkorva ottelussa. Mukin ja kahvin voi hankkia myös Ukonniemen Stadionin VIP-tilasta toimiston aukioloaikoina, maanantaisin klo 12-17. Muki ja kahvi eivät ole myynnissä Reds-kaupassa, eikä niitä toimiteta postitse. 
 

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com