Superpesis


IPV teki jatkosopimuksia


IPV on solminut kaksi uutta jatkosopimusta. Rasmus Surakka ja Miitri Pesonen jatkavat IPV:n paidassa. Lisäksi Mikko Kosonen ja Joona Mäkelä ovat käyttäneet kautta 2023 koskevat optiot.

Tulevaisuuden rakentaminen on vahvasti käynnissä. Lukkari Rasmus Surakan sopimus on kaksivuotinen ja kattaa kaudet 2023 ja 2024. Miitri Pesosen sopimus on puolestaan mallia 1+1, eli kattaa kauden 2023 ja sisältää option kaudesta 2024.

Mikko Kososella ja Joona Mäkelällä oli 1+1 vuotisissa sopimuksissaan kautta 2023 koskevat optiot, jotka he ovat nyt käyttäneet.

Rasmus Surakka
Lappeenrannan Pesä Ysien kasvatti Rasmus Surakka (20) pelaa nyt kolmatta kautta miesten Superpesiksessä. Tällä kaudella Surakka on pelannut IPV:n lukkarina 18 ottelua, joissa hän on lyönyt yhden ja tuonut yhden juoksun. Kärkilyöntejä hänellä on kahdeksan.

-Hyvät fiilikset totta kai, Imatra on lähellä kotia ja täällä on helppo olla. Ajatus on myös saada vastuuta sisäpelissä tulevina vuosina, se on toki ansaittava, joten hommia on tehtävä. Kaksivuotinen sopimus antaa myös seuralle ja toivottavasti faneille toivoa tulevasta

Miitri Pesonen
IPV:n oma kasvatti Miitri Pesonen (20) raivasi tiensä edustusjoukkueen kokoonpanoon kaudella 2019 ja pelaa nyt neljättä kautta Superpesiksessä. Etukenttäpelaaja Pesonen on tällä kaudella pelannut 16 ottelua, tuotuja juoksuja on 11 ja kärkilyöntejä 43.

-Eri vaihtoehtojen vääntelyn ja kääntelyn jälkeen tulin siihen tulokseen, että täällä on tällä hetkellä paras mahdollisuus kehittyä etenkin sisäpelissä. Tämä vuosi ja varsinkin harjoituskausi on ollut haastava itselle armeijan vuoksi, mutta se on nyt takana ja joka päivä tehdään hommia kehityksen, ja takaisin omalle hyvälle tasolle pääsemisen kanssa. Kun on odotuksia heikommin mennyt kausi joukkueelta sekä itseltä, niin on hyvä löytää tutuista ja turvallisista maisemista takaisin se ”kliseinen” oma hyvä peli

Mikko Kosonen
IPV:n oma kasvatti Mikko Kosonen (25) käytti sopimuksessaan olleen option kaudesta 2023. Polttolinjassa pelaavalle Kosonen debytoi Superpesiksessä jo kaudella 2015. Kosonen on tällä kaudella pelannut 15 ottelua, joissa hän on lyönyt 3+16=19 juoksua, Tuotuja juoksuja on viisi ja kärkilyöntejä 55.

-Käytin option IPV:n kanssa, koska tällä hetkellä näen Imatran itselleni hyvänä paikkana kehittyä pelaajana. Täällä minulla on mahdollisuus pelata isossa roolissa, mikä on tällä hetkellä uraa itselle tärkeä juttu. Halu kehittyä ja tulla päivä päivältä paremmaksi on itsellä todella kova. IPV on tietysti myös oma kasvattajaseura, ja kun on täällä aina pelannut niin sen myötä toimintatavat ja ympäristö ovat itselle hyvin tuttuja. On tietty luotto, että asiat hoidetaan täällä niin kuin on sovittu, ja itse pystyy keskittymään siihen tärkeimpään eli harjoitteluun ja pelaamiseen

Joona Mäkelä
Täksi kaudeksi Imatralle Haminasta saapunut KPL:n kasvatti Joona Mäkelä (25) käytti Mikko Kososen tavoin sopimuksessaan olleen option. Polttajan tontilla ulkona pelaava Mäkelä on tällä kaudella kirjauttanut tilastoihin IPV:n kärkimiehenä 14 ottelua, joissa hän on lyönyt kaksi kunnaria ja tuonut 15 juoksua. Kärkilyöntejä Mäkelällä on 62.

-IPV on minulle hyvä paikka kehittyä pelaajana. Olen viihtynyt Imatralla muutenkin hyvin. Mukava, kun saa kuunnella kannustavaa kotiyleisöä vielä kesällä 2023

 

IPV:n sopimustilanne 11.7.2022

Mikko Kosonen (2023)
Veeti Lankinen (2023)
Joona Mäkelä (2023)
Miitri Pesonen (2023 + 2024)
Aatu Pulliainen (2023 + 2024)
Miika Riikonen (2023 + 2024)
Roope Seppänen (2023 + 2024)
Joona Sikiö (2023)
Rasmus Surakka (2024)
Pietu Vesterinen (2023+2024)

 

 

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com