Ajankohtaista


Kausikorttikampanja huipentuu


IPV:n elokuun lopussa lanseeraama kausikorttikampanja huipentuu lokakuun hiljalleen päättyessä. Muutoksia tulossa hintapisteseen ja pelien ilmaisikärajaan.

 

IPV:n elokuun lopussa lanseeraama kausikorttikampanja huipentuu lokakuun hiljalleen päättyessä. Tuhannen myydyn kausikortin raja lähestyy koko ajan lyönti lyönniltä ja pian onkin saavutettu jo 600 myydyn kortin määrä. Lokakuun aikana seuran väkeä voikin tavata livenä useampaan otteeseen.
Perjantaina 20.10. IPV on paikalla Valoa ja Taidetta tapahtumassa Inkerinaukiolla.
Tiistaina 24.10. Ketterän taistellessa pisteistä jäähallilla, ovat mukana myös IPV:n punaiset värit.
Keskiviikkona 25.10. IPV:n oma VIP palvelee Ukonniemessä klo 14-17

Hintapiste nousee

Lokakuun kääntyessä marraskuuhun nousee kausikortin hinta kampanjahinnasta 69 euroa loppuvuoden tarjoushintaan 99 euroon eli jos et vielä ole ehtinyt käyttämään mahdollisuutta hyväksesi, niin joululahjapakettiin löytyy nyt oiva lahjaidea.  Vuodenvaihteen jälkeen kausikortin hinta nousee normaalitasolle. Kokonaisuuteen vaikuttaa lopullinen runkosarjapelien määrä.

Pelien ilmaisikäraja laskee

Uusi kausi tuo tullessaan lippuihin myös muita uudistuksia. Kauden 2024 viralliset lippujen hinnat tullaan vahvistamaan myöhemmin, mutta peliin ilmaiseksi pääsevien ikärajaan tulee ensi kesänä muutos. Aikaisemmin peliin ovat ilmaiseksi päässeet kaikki alla 25-vuotiaat. Kesällä 2024 ikäraja tulee olemaan 18 -vuotta. Nyt siis myös nuoremman sukupolven katsojien kannattaa käyttää kausikorttikampanjat edukseen.

Ensi kesää silmällä pitäen kannattaa nyt jo olla hereillä parhaiden katselupaikkojen osalta. Kausikortteja on mennyt erittäin hyvin kaupaksi, mikä toivottavasti tarkoittaa täysiä lehtereitä Ukonniemessä. Siksi nyt kannattaakin hankkia itselle oma paikka stadionin katsomosta. Ole yhteydessä IPV toimistoon 045-1677904 ja osta oma paikkasi parhailta paikoilta.

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com