Ajankohtaista


Ovako IPV:n pääyhteistyökumppaniksi


IPV ja Ovako ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä, joka tuo uutta ilmettä Ukonniemen otteluihin sekä kannustaa Ovakon henkilökuntaa lähtemään ottelutapahtumiin.

Ovako Imatra Oy ja Imatran Pallo-Veikot IPV ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa seuraavat kaksi kautta. Sopimukseen sisältyy Ovakon näkyvyys IPV:n ottelutapahtumissa sekä seuran junioritoiminnan tukeminen.

Sopimukseen on kirjattu myös vapaa pääsy Ovakon työntekijöille kaikkiin kotiotteluihin kausilla 2024 ja 2025. Ovako panostaa kuluvan liiketoimintavuoden ajan erityisesti henkilöstönsä hyvinvointiin.

”Yhteistyö IPV:n kanssa symboloi vahvaa sitoutumistamme paikalliseen yhteisöön sekä haluamme edistää kestävää kehitystä sen eri muodoissaan niin urheilukentillä kuin tehtaallammekin”, sanoo henkilöstöjohtaja Helena Kumpulainen Ovakolta.

Kesän 2024 ottelutapahtumissa Ukonniemessä esitellään Ovakon tulevan syksyn opiskelijamessukiertueelle suunniteltu Green Metal Heads Wanted -konsepti. ”Halusimme tuoda ottelutapahtumiin entistä enemmän räväkkyyttä ja viihdettä – tämä konsepti on kuin luotu siihen”, sanoo IPV:n toiminnanjohtaja Mikko Reitti.

Kumppanuuden juniorituki on kohdennettu IPV:n järjestämään pesiskerhoon, joka on tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille. Pesiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti pesäpallon perustaitoja leikkien ja pelien kautta sekä edistetään lasten ja nuorten liikunnallisuutta.

Lisätietoja yhteistyöstä:
IPV:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Uitti, uitti.ilkka@gmail.com , p. 040 848 5283

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com