Ajankohtaista


Petri Lankinen Idän A-poikien valitsijaksi


Pitkän linjan IPV-vaikuttaja ja entinen pelaaja Petri Lankinen on nimetty Seinäjoella pelattavaan Itä-Länteen Idän A-poikien valitsijaksi.

Lankinen on toiminut pelaajauran jälkeen useissa eri tehtävissä pesäpallon parissa. Tällä hetkellä hän on IPV:n hallituksen jäsen sekä Suomensarjan ja B-junioreiden yhteyshenkilö. Viime kaudella Lankinen toimi Suomensarjassa IPV:n pelinjohtajana. Pelaajana hän voitti Suomen mestaruuden 1991.

- Kyllähän tämä on mukava tehtävä ja kunnianosoitus, jonka otan vastaan positiivisin mielin. Tämä on varmasti samalla tunnustus vuosien varrella tehdystä työstä, Lankinen kertoo.

- Joka tapauksessa matseja tulee seurattua, niin tämä tehtävä sopii siihen rinnalle hyvin. Junnupelejä ja nuorten edesottamuksia olen seurannut vuosia muun muassa omien poikien pelaamisen vuoksi. Siksi moni valittavissa oleva pelaaja on tuttu jo tuolta vuosien takaa junnuleireiltä ja olen seurannut heidän kehitystään pitkään.

- Itä-Länsi on pesäpallossa huipentuma. Vaikka ne eivät tosipelejä olekaan, niin se on aina palkinto pelaajille ja valmentajille hyvin tehdystä työstä.

Tarkemmat ohjeet joukkueen kasaamiseen Lankinen kertoo saavansa huhtikuussa.

- Valintojen tarkkaa ajankohtaa en osaa vielä sanoa, mutta yleensähän se menee niin, että ensin valitaan pelinjohtajat ja heidän kanssaan käydään yhdessä nimiä läpi, jonka pohjalta valinnat sitten tehdään.

Itä-Länsi pelataan Seinäjoella 5-7.7.2019.

A-poikien 62. Itä-Länsi-ottelu on vuorossa perjantaina 5.7.2019 klo 18.30 alkaen.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi