Ajankohtaista


Olvi ja IPV monivuotiseen yhteistyöhön


IPV on solminut Olvin kanssa monivuotisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää muun muassa Olvin tuotteiden myynnin IPV:n tapahtumissa sekä näkyvyysyhteistyötä.

Yhteistyöhön sisältyy Reds Pubin sekä VIP-tilan brändääminen sekä näkyvyys Superpesiksen ottelutapahtumissa ja joukkueen peliasuissa.

Lisäksi edustusjoukkue käyttää Teho Sport-tuotteita kaudella 2019.

Asiakaspäällikkö Esa Mäkinen Olvilta kertoo, että yhteistyö IPV:n kanssa sopii itsenäisen suomalaisen panimon strategiaan erinomaisesti.

- Kaksi vahvaa kotimaista brändiä, Olvi ja Pesäpallo, kohtaavat yhteistyön kautta hienosti toisensa. Monivuotisen yhteistyön ansiosta pystymme antamaan IPV:lle osaamisemme käyttöön tapahtumapalveluiden kehittämisessä, Mäkinen kertoo.

- Samalla tuomme superpesisjoukkueen kesään lisää kierroksia Teho Sportin tuotteilla, jotka siivittävät joukkueen parempiin suorituksiin ja auttavat palautumisessa kesän kovassa pelirytmissä.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapään mukaan yhteistyö Olvin kanssa on IPV:lle merkittävä uusi avaus palveluiden kehittämiselle. Myös hän näkee monivuotisuuden tärkeänä.

- Meillä ei ole ollut tämän mittaluokan panimoyhteistyötä ja se antaa meille paljon mahdollisuuksia parantaa palveluita ottelutapahtumissamme sekä tietysti mahdollisuuden kasvattaa oheismyyntituloja. Olvilla on laajasti kokemusta eri urheilutapahtumista ja saamme heiltä käyttöömme paljon vinkkejä, joilla toimintaa pystymme parantamaan.

- On hienoa, että kotimainen panimo näki kumppanuuden samalla tavalla kuin me. Neuvotteluissa oli alusta lähtien selkeä yhteinen suunta, Valkeapää kertoo.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi