Juniorit


IPV:n juniorijoukkueet palkitsivat parhaitaan


Syystuulien puhaltaessä, juniorijoukkeet palkitsivat parhaitaan Ukonniemen stadionilla. Päättäjäisten kohokohta oli juniorit vastaan valmentajat ottelu.

IPV:n juniorijoukkueet viettivät kauden päätäjäisiään Ukonniemen stadionilla 30.10. Syksyinen ilma ei pelaajia, joukkueiden toimihenkilöitä eikä vanhempia haitannut, vaan lämminhenkinen tapahtuma vietettiin rennoissa IPV-tunnelmissa.

Päättäjäisten odotettu tapahtuma oli junioripelaajien ja joukkueiden toimihenkilöiden välinen ottelu. Vaikka tuore toiminnanjohtaja videotervehdyksessään hyvät vinkit junioreille antoikin, saattoivat he hieman arastella pelin alkuhetkillä, aikuisten viedessä peliä. Peli kuitenkin tasaantui ja kentällä nähtiin monia hienoa suorituksia, aikuisten kuitenkin juhliessa voittoa. 

Palkintopöytä notkui muistamisia

Kesän aikana joukkueiden pelaajien keskuudessa oli näht kehittymistä laaalla rintamalla ja monessä joukkueessa olisikin ollut useampi ehdokas kauden palkinnin saajaksi.
Pasi Vasaran lahjoittaman aivan nuorimpien pelaajien puisen Tsemppi kiertopalkinnon pokkasi itselleen ennakkoluulottamalla tavalla peleihin ja tehtäviin heittäytynyt Niki Melto. Nuori mies osoitti kauden aikana upeaa asennetta ja rohkeutta niin kentällä kuin kentän laidalla.

Sama rohkeus ja heittäytyminen nousivat esille perusteluissa vuoden joukkuepelaajia valittaessa. Asenne, sitoituminen, kannustamien ja muiden tsemppaaminen olivat ominaisuuksia, jotka kuvaavat kaikkia palkittavia. 

Vuoden joukkuepelaajat joukkueittain:
E-tytöt - Aurora Parhiala
E-pojat - Antti Savolainen
D-tytöt - Saara Savolainen
D-pojat - Rasmus Luostarinen
C-tytöt - Mette Vesala
C-pojat- Lauri Pöllänen
B-pojat - Eetu Beloff

Jos päivän pelissä nähtiin kehittymistä alkujännityksen hävennettyä, niin kehitystä nähtiin useiden pelaajien otteissa kauden aikana. Joukkueiden toimihenkilöillä olikin haastava tehtävä valita joukkueista se kehittynein pelaaja. Perusteiluissa nouivat eriin määrätietoinen harjoittelu pelirohkeus ja tietysti asenne, huumori ja iloinen mieli tapionkin hetkellä.

Vuoden kehittyneimmät pelaajat joukkueittain:
E-tytöt - Leya Baya
E-pojat - Eetu Joona
D-tytöt - Veera Reponen
D-pojat - Sisu Saarenpää
C-tytöt - Cesilia Luostarinen
C-pojat- Janne Rautio
B-pojat - Tuomas Häkkinen

Juniorijoukkueiden taustalla toimii joukko ihmisiä, jotka eivät aina tule huomioiduksi. Tämä ryhmä antaa usein enemmän kuin huomammekaan, mahdollistaen nuorten harrastamisen ja kehittymisen lajissa. Joukkueet palkitsivat taustoistaan kauden toimihenkilöt. Kirsi Hämäläinen (E-tytöt), Petri Pulliainen, joka valittiin myös vuoden valmentajaksi (E-pojat), Outi Kelosuo (D-tytöt), Tuukka Ruottinen (D-pojat), Hanna Savolainen (C-tytöt), Taina Honkanen (C-pojat) sekä Riikka Parviainen (B-pojat). Lisäksi vuoden juniorituomarina palkittiin Miisa Kautonen ja vuoden talkoolaisena suurella IPV-sydämellä toimiva Anu Urpalainen.

IPV onnittelee palkittuja ja kaikkia mukana olleita. Katse on eteenpäin kohti uutta harjoitus- ja pelikautta.

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com