Superpesis


Tampere ja Kankaanpää 24.-25.7. ennakko


IPV:n kausi jatkuu viikonloppuna tuplavierasmatkalla Tampereelle ja Kankaanpäähän

IPV:n lähtökohdat 

IPV lähtee viikonloppuun sijalta 10 kahdeksalla pisteellä. Vaikka alla onkin kaksi tappiota on pelissä menty paljon eteenpäin. Edellisessä ottelussa Redsit taistelivat tappiosta huolimatta hyvin kovaa Sotkamon Jymyä vastaan. Viikko sitten joukkue voitti myös Hyvinkään Tahkon puhtaasti kolmella pisteellä. Erityisesti juoksujen määrä on lisääntynyt paljon ja ulkopeli on pysynyt koko ajan loistavana. 

Perjantai 24.7. Tampere 

Viikonlopun ensimmäinen koitos on perjantaina Manse PP:n vieraana. Kotijoukkue lähtee otteluun sijalta 13 kuuden pelin tappioputkessa, vaikka on ottanutkin monesta ottelusta yhden pisteen. Joukkueen selvät tukipilarit ovat Juha Niemi ja Juuso Myllyniemi. Niemi on lyöjätilaston kuudes ja tehotilaston kahdeksas. Myllyniemi on etenijätilaston seitsemäs ja johtaa koko sarjan kärkilyöntitilastoa. 

IPV on kohdannut Manse PP:n jo kerran kotonaan. Tässä ottelussa IPV:n alku oli nihkeä ja jäi ensimmäisessä jaksossa juoksuitta. Toisella jaksolla juoksuhanat aukesivat ja IPV vei voiton supervuoroilla.  

Lauantai 24.7. Kankaanpää 

Lauantaina IPV jatkaa matkaansa Kankaanpäähän. Kankaanpään Maila pelasi torstaina vierasottelun Seinäjoella JymyJusseja vastaan, jonka kotijoukkue vei niukasti lukemin 1-0. Ennen perjantain kierrosta Kankaanpää on sarjataulukossa sijalla 8 yhdeksällä pisteellä. Ottelusta tulee varmasti siis mielenkiintoinen, koska joukkueet ovat lähes samoissa pisteissä ja tulevat taistelemaan samoista sijoituksista. Joukkueen suurimmat avanpelaajat ovat olleet Topias Lilja sekä Miikka Riikonen. 

Ei ole vielä viikkoakaan, kun Kankaanpään Maila vieraili Imatralla. IPV:n murskaavasta alusta huolimatta Kankaanpää nousi toisella jaksolla ja vei lopulta voiton supervuoroilla Arttu Ruuskan kunnarin ansiosta. Läpilyönnit olivat muutenkin pelissä yksi ratkaisuntekijä. IPV lähtee otteluun siis varmasti revanssimielessä. 

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com