Superpesis


Timo Hanhisalo vahvistamaan Redsejä


Vimpelin Vedon sopimuspelaaja Timo Hanhisalo siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella IPV:hen

Vuonna 1993 syntynyt Hanhisalo on Halsuan Toivon kasvatti. Hän saapuu joukkueeseen Vimpelin Vedosta, jota on edustanut jo 10 vuotta pelaten välillä myös lainalla esimerkiksi Pattijoen Urheilijoissa ja Kempeleen Kirissä. Alkaneella kaudella Hanhisalo on pelannut ainoastaan Vedon Suomensarjajoukkueessa kahden ottelun verran.  

-Hyvillä mielin tulen Imatralle. Pääsee pelaamaan pitkästä aikaa. Innolla odotan, että pääsen sinne. Joukkueessa on kokeneita pelaajia ja kovia hankintoja täksi kaudeksi tehty, että pidän kyllä ihan kovana joukkueena. Ulkopeliin koitan tulla avuksi mahdollisimman paljon. Sisäpelissä olen ehkä eniten kotiuttaja. 

-Hyvä, että saatiin mies joukkueeseen. Tuli tarvetta, kun on vähän pelaajapulaa. Sain hyvät suositukset Vimpelin entiseltä pelinjohtajalta Sami-Petteri Kivimäeltä. On pelimies ja arvot kohdallaan joukkueurheiluun ja tekemiseen. Kuvastaa jo, kun yksi soitto ja valmis tulemaan, että silloin on aito halu pelata meillä. Etumies ja on ollut kokemusta ihan kovistakin peleistä Vimpelin paidassa. Tänä vuonna ei ole mahtunut Vimpelin joukkueeseen pelaamaan, niin sen takia oli mahdollista päästä lähtemään. Ihan hyvä, että tuli. Pelinjohtaja Jyrki Valle kommentoi.

Kuva Virpi Poikelin

Imatran Pallo-Veikot imatran.palloveikot@gmail.com