Superpesis


Runkosarjan toinen Kaakon kahakka edessä tiistaina


IPV:n kausi jatkuu tiistaina 11.8. toista kaakon joukkuetta Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan

Edelliset kohtaamiset

Joukkueet kohtasivat 14.heinäkuuta Kouvolassa. Tässä ottelussa IPV ei saanut yhtään juoksua ja Kouvola otti puhtaan kolmen pisteen voiton. Harjoituskaudella IPV onnistui voittamaan Kouvolan kahdesti. Viime kaudella keskinäiset ottelut menivät tasan 2-2.

Kouvolan Pallonlyöjät

Ennakkosuosikkeihin lukeutuva Kouvola on 15 ottelun jälkeen sarjakolmonen 31 pisteellä. IPV:stä Kouvolaan siirtynyt Jere Dahlström johtaa sarjan lyöjätilastoa 56 lyönnillä. Tommi Mäentausta on etenijätilastoissa kakkossijalla 27 tuodulla juoksulla.

Kouvolalla on allaan tappio Joensuun Mailasta. Suurempi huolenaihe tässä ottelussa syntyi, kun Kouvolan pelinjohtaja Iiro Haimi sai Aleksi Rautiaisen lyönnin päähänsä ja joutui jättämään pelin kesken. Haimi on myös tiistaina poissa ja kapteeni Anssi Lammila ottaa pelinjohdon vastuulleen.

IPV

Kotijoukkue IPV sai katkaistua tappioputkensa sunnuntaina Siilinjärvellä. Se on sarjataulukossa yhdeksäs tasapisteissä sijoja kahdeksan ja kymmenen pitävien Pattijoen Urheilijoiden ja Kempeleen Kirin kanssa. Pattijoella ja Kempeleellä on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna. Taistelu pudotuspelipaikasta on siis kiivas ja jokainen piste on tärkeä.

IPV:n Juho Toivola on lyöjätilaston viides ja tehopistetilaston neljäs. Myös Mikko Kosonen kunnostautui erityisesti edellisessä ottelussa hyvin kotiuttajana. Myös kärkietenijä Teemu Nurmio pitää etenijätilaston viidennettä sijaa ja on myös kärkilyöntitilaston kahdeksas.

Tuomas Jussila on kärkilyöntitilaston kolmas ja Sami Partanen neljäs. Partanen saavutti sunnuntaina 600 Superpesisottelun rajan kolmantena pelaajana. Häntä tullaan muistamaan ottelussa. Kaikkien aikojen eniten otteluita pelannut Toni Kohonen pelaa myös ottelussa Kouvolan riveissä.

Ottelu alkaa kello 17:30 Ukonniemen stadionilla. Huomioikaa ottelun alkamisaika!

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com