Superpesis


Juho Hacklin ottelukohtaisella sopimuksella IPV:n riveihin


Kouvolan Pallonlyöjien Juho Hacklin (37) siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella Imatran Pallo-Veikkojen riveihin. Hacklin on mukana torstaina, kun IPV kohtaa kotikentällään Koskenkorvan Urheilijat.

Loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa viime kierrokset kamppailleelle IPV:lle lainasopimus tuo helpotusta kokoonpano-ongelmiin. Hacklinin lainasopimuksen kohdalla mennään peli kerrallaan ja tilannetta tarkastellaan jokaisen ottelun jälkeen. 

-Torstaina väännetään Hacklinin vahvistamana pisteistä kotiavauksessa Ukonniemessä. Yleisön tukea tarvitaan!, kommentoi IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää

IPV ei ole Hacklinille vieras seura, sillä mies edusti vuokrapelaajana IPV:tä Ykköspesiksessä kausina 2007–2008. Superpesistä Hacklin on pelannut urallaan 384 ottelua. Itä–Länsi-otteluissa Hacklin on edustanut kaksi kertaa ja miehen palkintokaapista löytyy 5 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssi. Sisäpelissä Hacklinin rooli on vaihtajana tai kotiuttajana. Ulkopelissä Hacklin on meritoitunut kopparin paikalle.

 

Kuva: Vesa Sailio

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com