Superpesis

Hallikausi käyntiin voitolla

IPV aloitti hallikauden voittamalla Kiteen Pallon 1-0 (5-1, 4-4) lukemin.

IPV:n kokoonpanosta oli pois Atte Brandt ja Joona Mäkelä. Aatu Pulliainen pelasi sen sijaan hyvin ulkokentällä ja Pietu Vesterinen toi yhden juoksun jokeripaidassa.

Lähtö otteluun oli IPV:ltä vahva ja Redsit oli tilanteenrakentelussa avausvuoroparilla huomattavasti vahvempi. Avausjuoksu nähtiin mallikkaasti mailan varressa esiintyneen Ville-Veikko Ollin kumuralla, jonka turvin Joona Sikiö pääsi kotiin.

Toisella vuoroparilla johto muuttui kolmeen Nino Muuruvirran kotiuttaessa Ollin ja Roope Seppänen kotiutti hieman kopparin avustamana Rasmus Surakan. KiPa alkoi tasoittavalla saada tilannetta aikaan, mutta Sasu Toikka esitti IPV:n ulkokentällä vahvaa suorittamista.

Kolmannella vuoroparilla KiPan lukkari Joona Lehtinen alkoi pikkuhiljaa saada sekoitettua IPV:n sisäpeliä. Neljäs Redsien juoksu syntyi kuitenkin samalla vuorolla Tommi Piiraisen kotiuttaessa Miitri Pesosen. Myös KiPa sai juoksutilin auki tasoittavalla vuorolla Samu-Kalle Varosen kotiuttaessa Aku Kettusen IPV:n ulkokentän avustamana.

Piirainen kaunisteli vielä neljännellä vuoroparilla jakson loppulukemiksi 5-1 kotiuttamalla kakkosrajan lyönnillä Sikiön.

Toisen jakson KiPa aloitti hyvin ottamalla 0-2 johtoaseman. IPV sai tasoittavalla myös oman juoksutilin auki Sikiön hyödynnettyä harhaheiton. IPV sai myös muutamia muita tilanteita, mutta KiPa esitti näissä hyvää ulkopeliä.

Toisella vuoroparilla KiPa siirtyi 1-4 johtoasemaan. IPV ei lannistunut, vaan tykitti tasoittavalla kolme juoksua. Ensin Olli löi kolmosluukusta läpi ja Sikiö toi jo päivän neljännen juoksunsa. 3-4 kavennus nähtiin Mikko Kososen takaa menneellä läpilyönnillä, josta Pietu Vesterinen ehti kotiin. Sikiö kruunasi hyvän pelinsä vielä kotiuttamalla Kososen ja tämä jäi jakson tasan ratkaisseeksi juoksuksi.

IPV:n tilastot: