Superpesis


IPV kohtaa lauantaina hallipelissä Kouvolan


Hallipelit Ukonniemi-Areenalla jatkuvat lauantaina klo 16.00, kun IPV saa vastaansa Kouvolan Pallonlyöjät.

IPV aloitti hallipelit kaksi viikkoa sitten Ukonniemessä Kiteetä vastaan, ja voitti ottelun jaksoin 1-0 (5-1,4-4). KPL ei ole vielä tänä vuonna hallipelejä pelannut, vaan joukkue avaa oman hallikautensa lauantaina Imatralla.

IPV:n peliesitys Kiteetä vastaan oli pirteä, ja joukkue löi Kiteen kentästä peräti yhdeksän juoksua. Erityisesti sisäpeli toimi hyvin ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Pelinjohtaja Vesa Toikka oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja suorittamiseen kauden ensimmäisessä ottelussa. Erityisesti ottelun ensimmäinen jakso sai uudelta pelinjohtajalta kiitosta.

IPV:n uusista pelaajista Kitee ottelussa Redsien punaisessa paidassa debytoivat Ville-Veikko Olli ja Matias Kauppinen, sekä Imatralla entuudestaan tutut Tommi Piirainen ja Nino Muuruvirta. Uusista pelaajista Atte Brandt ei vielä Kitee ottelussa pelannut. Lauantain KPL ottelussa tullaan näkemään harjoitusotteluille tyypilliseen tapaan jälleen hiemaan erilainen kokoonpano.

Lauantain vastustaja KPL on uudistunut viime kaudesta. Lukkari Janne Kivipelto lopetti ja liittyi Kempeleen valmennustiimiin lukkarivalmentajaksi. IPV:n paidassakin viime kaudella pistäytyneet Juho Hacklin ja Iiro Nokkala matkasivat Joensuuhun. Jokerilyöjä Ossi Meriläinen puolestaan palasi Kempeleeseen.

Kokeneen Kivipellon paikan KPL:n lukkarina ottaa 18-vuotias Elias Pitkänen, Uudeksi lyöjäjokeriksi on hankittu Patrik Wahlsten Joensuusta. Lisäksi omia junioreita, kuten Aapo Kinnunen ja Eemeli Laine, on nostettu Superin rinkiin.

Tuttuja nimiä KPL:n ryhmässä ovat muun muassa Patrik Vartama, Matti Latvala, Tommi Mäentausta, Teemu Nikkanen, Ville Pesu, Arttu Ruuska ja Matti Saukko. Joukkueen peliä johtaa viime kausilta viuhkan varrassa tuttu Iiro Haimi, kakkospelinjohtajanaan Eero Pitkänen.

IPV-KPL alkaa lauantaina 21.1. Ukonniemi-Areenalla klo 16:00. Liput otteluun 5 €, alle 25v vapaa pääsy. Myös IPV:n kausi- ja jäsenkorteilla on otteluun vapaa pääsy.

 

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com