Lauantai 23.2. 17:00 Aviasport Areena harjoitusottelut
Imatran Pallo-Veikot 1 - 2 Hyvinkään Tahko
  • Ennakko
  • Raportti
  • Pesis Live

Vallen ajatukset pelin kehittämisessä

Lauantaina ja sunnuntaina Imatran Aviasport Areenalla mitellään halli-SM finaalipaikasta IPV:n, Hyvinkään, Kankaanpään ja Kouvolan kesken. IPV:n pelinjohtaja Jyrki Valle odottaa kovia otteluita.

Lauantaina klo 17 vastaan asettuu Hyvinkää, joka voitti viikko sitten Kankaanpään jaksoin 2-0 ja johtaa näin alkulohkoa yhden kierroksen jälkeen kolmella pisteellään.

Pelinjohtaja Valle on katsonut ottelun ja kehuu Tahkon monipuolisuutta.

- Se on taitava ja monipuolista peliä pelaava porukka. Kotiuttaminen on aika pitkälle Juha Korhosen ja Teemu Nikkasen harteilla. Joukkueessa on paljon vasureita ja taitavia kavereita. Yhden pelin otannalla ei tietysti voi suurempia pohdintoja tehdä, mutta Jyväskylässä pelatussa ottelussa he löivät pomppua, mutta myös paljon taitolyöntejä.

Hyvinkäälle hävinnyt Kankaanpää haastaa IPV:n sunnuntaina. Se on tässä kohta vuotta vielä vieraampi joukkue Vallelle, mutta hän tiedostaa sen vaarallisuuden.

- Kärki on hyvä ja Arttu Ruuska vahvistaa nippua. Hurmosjoukkue varmasti, joka on todella vaarallinen kun saavat hengen päälle. Kokoonpanon osalta tilanne on varmaan selkeämpi. Ruuska tuli Jouni Itävalon eteen ja varmaan aika lailla noin he pyrkivät myös kesään lähtemään.

IPV on alkulohkossa toisena kahdella pisteellä kaadettuaan pari viikkoa takaperin Kouvolan kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2-1.

- Ihan hyvä fiilis omasta tekemisestä. Viime pelissä tuli vähän henkistä kanttia koeteltua. Saatiin peliin hyvä lähtö ja päästiin yrittämään vapailla monta kertaa kotiutusta, mutta ei tullut tulosta. Sitä seurasi lamaantuminen ja tekemisen taso putosi. Jakso meni siinä.

- Hyvä juttu taas on se, että tuo jakso pystyttiin nollaamaan ja tultiin toiselle ihan eri tavalla. Tärkeintä on tässä kohta vuotta, että homma menee koko ajan eteenpäin. Se on isompi asia kuin yksittäiset tulokset peleistä.

Kokoonpano selviää tarkemmin ottelupäivänä. Joukkueessa on ollut tällä viikolla sairastelua ja parin pelaajan pelikunto on näin ollen vielä arvoitus.

Viikonlopun otteluohjelma

La 23.2.2019 klo 17.00 IPV – Tahko
La 23.2.2019 klo 19.30 KPL – KaMa

Su 24.2.2019 klo 11.30 Tahko – KPL
Su 24.2.2019 klo 14.30 KaMa – IPV

Sisäänpääsymaksu

Päivälippu (sis. kaksi ottelua) maksaa 5 €. Harjoituspeleissä käytössä on vain käteismaksu!

Alle 25-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy (ikä pystyttävä todistamaan pyydettäessä).

Kaudelle 2019 aktivoidut kausi-ja jäsenkortit ovat voimassa.

Vanhan kausikortin aktivointi tai uuden hankinta onnistuu täältä löytyvillä ohjeilla. Kausikortti pitää sisällään 14 Ukonniemen kentällä pelattavaa kotiottelua Superpesiksessä sekä harjoitusottelut niin Aviasport Areenalla kuin Ukonniemen kentällä.

Otteluohjelman löydät täältä.

Kahvio ja fanituotteet

Kahvio palvelee koko viikonlopun ajan (käteismaksu).

Fanituotteita on myynnissä IPV:n kotiotteluiden aikana. Voit esimerkiksi käydä sovittamassa kauden 2019 pelipaidan ja jättää tilauksen. Paidat toimitetaan ennakkotilaajille ennen sarjakauden alkua. Lisätietoa pelipaidoista täältä.

Sosiaalinen media

Tuoreimmat tiedot viikonvaihteen tapahtumista ja käänteistä löydät otteluiden Facebook-tapahtumista.

23.2. IPV-Tahko
24.2. IPV-Kankaanpää

Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan sosiaalisen median kanavat Facebook, Twitter ja Instagram, joissa tarjoillaan viikonlopun aikana tuoreita tunnelmapaloja tapahtumista.