Torstai 11.7. 18:00 Imatra runkosarja
Imatran Pallo-Veikot - Kouvolan Pallonlyöjät
  • Ennakko
  • Raportti
  • Pesis Live

Torstaina vieraita Kouvolasta

Kotiottelut jatkuvat torstaina 11.7.2019, jolloin vieraaksi saapuu Kouvolan Pallonlyöjät. Edellisessä kohtaamisessa Ukonniemessä IPV nappasi harvinaisen voiton kymenlaaksolaisista.

Mitä?

IPV kärsi harmittavan tappion tiistaina Kiteelle, mutta saa nopeasti mahdollisuuden korjata tilanne, kun vieraaksi saapuu Kouvola.

Erikoisohjelmana torstaina nähdään Huutokauppakeisarista tuttu apumies Markku, joka kasaa ennen pelin käynnistymistä otteluisäntä K-Rauta Rautapertin lahjoittaman divaanisohvan, joka arvotaan puoliajalla kaikkien arvan ostaneiden kesken. Tuotto ohjataan IPV:n junioritoimintaan.

Ottelun Facebook-tapahtumasta löydät kaikki tuoreimmat tiedot.

Monelta?

Torstaina 11.7.2019 klo 18.00

Edelliset kohtaamiset

9.5.2019 Kouvola - IPV 2-0 (runkosarja)
25.6.2019 IPV - Kouvola 2-0 (runkosarja)

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja pisteet on jaettu sopuisasti 3-3. Edellisessä kohtaamisessa muutaman viikon takaa IPV nappasi tuolloin varamiehisen Kouvolan päänahan. Voitto oli tilastollisesti harvinainen, sillä IPV ei ollut nykyisen pääsarjataipaleen aikana Pallonlyöjiä pystynyt tuota ennen kaatamaan.

Lähtökohdat : Kouvolan Pallonlyöjät

Huiman alkukauden pelannut Kouvola kohtasi kesäkuussa vaikeuksia pitkälti loukkaantumisten vuoksi. Anssi Lammila, Toni Laakso ja Sasu Toikka tippuivat pois kokoonpanosta samaan aikaan jättäen Pallonlyöjille suuria aukkoja etenkin ulkopeliin. Siihen saumaan osuivat puhtaat tappiot Vimpelille ja IPV:lle sekä pistemenetys Kankaanpäälle.

Tiistaina joukkueen rivistössä voittoisalla vieraspelimatkalla Silinjärvelle oli mukana Laakso ja muutenkin joukkue on saanu kurssinsa jälleen käännettyä, vaikka parasta kokoonpanoa ei ole kentällä nähty. Se kertoo paljon todella laadukkaasta pelaajamateriaalista.

Sarjassa Kouvola on toisena viisi pistettä kärkijoukkue Vimpeliä perässä ja vain pisteen kolmantena olevaa Sotkamoa edellä. Kainuulaisilla on lisäksi yksi peli vähemmän pelattuna. Toisaalta sijaan neljä (Hyvinkää) on jo yhdeksän pistettä, mikä antaa odotuttaa runkosarjasta sijoitusta kolmen parhaan joukkoon. Edellä mainitut pelaajahuolet huomioiden tämä on hieno saavutus ja tilanne voi vielä runkosarjan lopun aikana kirkastua, mikäli sairastupa tyhjenee.

Lähtökohdat : IPV

Tiistaina Ukonniemessä avausjakso oli IPV:ltä yksi kauden huonoimmista. Kitee vei lukkari Ville Liukun johdolla sisäpelistä kaikki eväät ja jopa vuorenvarmasti pelannut ykköskeula sortui virheisiin. On sanomattakin selvää, ettei vastaavalla esityksellä Superpesiksessä pinnoja heru ketään vastaan.

Toinen jakso tarjosi piirun parempaa, mutta normaalia draivia punaiset eivät saaneet päälle koko ottelun aikana. Kouvolan tasoista joukkuetta vastaan kohtuullisella suorituksella ei saa kuin lämmintä kättä ottelun jälkeen, joten tasonnosto pisteiden eteen vaaditaan.

IPV on marssittanut kentälle viime peleissä saman kokoonpanon ja sisäpelissäkin kaikki vaihdokset ovat koskeneet lähinnä peräpään numeroita. Ilman loukkaantumisia tai sairastumisia torstaille tuskin muutoksia nähdään. Joukkue tietää potentiaalinsa ylärajat ja sen mihin oma hyvä suoritus sarjassa riittää ilman poppakonstejakin.

Seuraa häntä : Jarkko Matikka

Kausi on ollut Matikalle epätasainen. Yleensä luotettavana ulkopelaajana tunnetulle linjamiehelle on tullut huonompia pelejä, mutta yhtä lailla oman tason mukaisia suorituksia, joihin koko joukkueen on helppo luottaa.

Sisällä Matikka aloitti kauden kärjessä, mutta on siirtynyt sen jälkeen kakkoskeulaan. Lyöntijärjestyksen rullaamisesta riippuen osassa peleissä se on tarjonnut hyvin vähän mahdollisuuksia mailan varressa ja toisina päivinä tonttia on ollut tarjolla vaikka kuinka paljon.

Tiistaina Matikka onnistui lyömään tyylikkäällä välilyönnillä juoksun. Kotiuttajahommissa hän harvemmin on (0+4 tällä kaudella), mutta vaihteleva vastuu on näkynyt etenijätilastoissa. Viisi tuotua juoksua on potentiaaliin nähden vähän. Odotettavissa on loppukauden aikana varmasti parempaa myös tällä saralla.

Otteluisäntä

Otteluisäntänä toimii K-Rauta Rautapertti.

Ottelupallot

Ottelupallot tarjoaa Teboil Vuoksenniska.

Ottelutapahtuma

Portit aukeavat klo 17.00 ja ottelu alkaa klo 18.00.

Klo 17-18 välillä Huutokauppakeisarin apumies Markku esiintyy ylätasanteella ja kokoaa divaanisohvaryhmän arvontaa varten. Käy jututtamassa tai ottamassa vaikka selfie!

Pääsyliput

Pääsyliput 13 €/10 €. Alle 25-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Otteluliput ennakkoon verkkokaupasta täältä.

Tapahtuma-arvonta

Palkinnot

Divaanisohva Cello Luna Max Beige

Vuoksen Kalastuspuiston savukalalahjakortti
 

Hinta : 5 €/arpa, 10 €/3 kpl

Tuotto arvoista menee IPV:n junioritoiminnan tukemiseen.

Muistakaahan napata sopivaa käteistä mukaan!