Sunnuntai 28.4. 12:00 Ukonniemi harjoitusottelut
Imatran Pallo-Veikot 2 - 0 Siilinjärven Pesis
  • Ennakko
  • Raportti

Ukonniemen avauksesta tuloksena tappio

Velimalja-turnauksen avausottelussa IPV hävisi supervuoron jälkeen Kiteelle numeroin 0-2 (1-3, 2-0, 0-2).

Tällä viikolla käyttöön saatu kenttä oli hyvässä pelikunnossa, mutta pelinjohtaja Jyrki Vallen mukaan itse ottelu oli varsin tyypillinen ensimmäiseksi ulkona pelatuksi peliksi.

- Se on usein vähän tuon näköistä. Aikamoista ulkopelijumppaa ja tässä ottelussa kummallakaan ei oikein sisäpeli auennut.

- Varsinkin meille tuli paljon huolimattomuusvirheitä. Näpyt eivät olleet ruudussa ja kopinnostopaloja tuli paljon, mitkä söivät pelaamista. Yhtä vuoroa lukuun ottamatta saatiin tilanteita kyllä, mutta ei saatu juoksuja.

Avausjakso päättyi Kiteelle 1-3 ja toinen IPV:lle kahdella Jere Dahlströmin lyönnillä 2-0. Supervuoro päättyi pohjoiskarjalaisten 0-2 voittoon.

- Muutettiin toiselle jaksolle hieman lyöntiratkaisuja ja saatiin peli vähän paremmin auki, mutta oli siellä mukana edelleen liikaa turhia paloja. Tuommoinen kaksijakoinen peli, mutta ei ollut pelillisesti missään nimessä niin hyvää kuin sen pitää olla.

Velimalja-turnaus jatkuu tänään lauantaina ottelulla Kitee-Siilijärvi. Klo 15.00 alkavaan otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Turnauksen päätösottelu pelataan sunnuntaina klo 12.00. Tuolloin punaisten päivän kunnon mittaa Siilinjärvi.

- Tuskin hirveästi muutoksia tulee. Jussi Hurskainen on kipeänä, eikä ole vaihtoehto. Pitää katsoa lauantain harjoituksissa juoksijoiden tilanne, mutta ei välttämättä isoja säätöjä ole luvassa.

1.jakso

Kosonen (Nurmio)

2.jakso

Dahlström (Kurikka)
Dahlström (Nurmio)